Iznajmljivanje radne odeće

Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Home / Iznajmljivanje radne odeće
Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Usluga iznajmljivanja radne odeće je prilagodljiva vašim potrebama

Adekvatna radna odeća odgovarajućeg izgleda neophodan je element bezbednosti i udobnosti na radu. I ne samo to. Neprikladna, neodgovarajuća radna odeća može ostaviti loš prvi utisak vaše kompanije i zaposlenih na klijente i kupce.

Nudimo odgovarajuća rešenja za radnu odeću za kompanije i organizacije svih veličina i iz različitih oblasti – u oblastima zdravstva, održavanja, od prehrambene do metaloprerađivačke industrije.

Provereni, izdržljivi materijali i odgovarajuća radna odeća o kojoj brinemo na najprikladniji način, obezbeđuju bezbednost i uredan izgled zaposlenih.

Otkrijte naš asortiman radne odeće

Radna odeća za hotele i restorane (HoReCa)

Naša usluga iznajmljivanja radne odeće obezbeđuje da zaposleni u vašem hotelu, restoranu ili kafiću uvek imaju čistu i uočljivu radnu odeću, što poboljšava imidž vaše kompanije i pomaže gostima da prepoznaju vaše zaposlene.

Radna odeća za zdravstvene radnike

Naša kolekcija zdravstvenih uniformi nudi širok asortiman radne odeće za zaposlene iz različitih oblasti zdravstva i za različite tipove korisnika.

Radna odeća za zaposlene u prehrambenoj industriji

Vaš izbor naše usluge iznajmljivanja radne odeće obezbeđuje da radna odeća vaših zaposlenih uvek bude čista i higijenska. Na taj način ćete zaštititi ne samo zdravlje svojih zaposlenih, već i kvalitet svojih proizvoda i čistoću radnog okruženja.

Radna odeća visoke vidljivosti

Naša zaštitna odeća visoke vidljivosti je dizajnirana da obezbedi bezbednost korisnika u zahtevnim uslovima rada.

Radna odeća za elektroinženjere

PowerPro kolekcija je dizajnirana sa maksimalnom sigurnošću na umu. Napravljen je od antistatičkih materijala koji sprečavaju požar i nude zaštitu od električnog luka i drugih toplotnih opasnosti.

Zaštitna radna odeća za varioce

Naša WelderPro kolekcija zaštitne odeće je napravljena od robusnih materijala otpornih na plamen pogodnih za zavarivanje i brušenje. Ova odeća pruža efikasnu zaštitu od varnica i metalnih krhotina, pružajući bezbednije radno okruženje za vaše zaposlene.

Prednosti usluge iznajmljivanja radne odeće

1
Čista radna odeća je uvek dostupna
Poboljšajte uslove rada i produktivnost tako što ćete obezbediti da čista radna odeća uvek bude dostupna.
2
Ušteda vremena i novca
Uštedite vreme i novac tako što ćete iznajmiti umesto da kupujete.
3
Bezbednost i dobrobit zaposlenih
Pobrinite se da vaši zaposleni budu zadovoljni dobrom i udobnom radnom odećom.
4
Odgovoran izbor
Budite odgovorniji, izaberite izdržljivu radnu odeću i laku, ekološki prihvatljivu uslugu.

Česta pitanja u vezi sa našom uslugom

add
Zar nije jeftinije kupiti radnu odeću?

Jednokratna kupovina, verovatno na prvi pogled deluje kao jednostavnija i jeftinija opcija. Međutim, briga o radnoj odeći je suštinski faktor u konačnim troškovima vezanim za radnu odeću. Ovo uključuje popravke, zamene, održavanje, logistiku itd.

Kupovina radne odeće (možda) krije dosta skrivenih troškova koje nećete videti na prvi pogled, zbog čega je naša usluga dostupnija i pre svega bez skrivenih troškova. Usluga uključuje sve ove stavke:

  • kupovina i skladištenje odeće,
  • čišćenje i održavanje odeće,
  • zamena oštećene odeće,
  • sezonske promene,
  • logistika između perionice i vaše kompanije,
  • promene unutar vašeg tima (fluktuacije zaposlenih) itd.
add
Može li radna odeća biti potpuno prilagođena imidžu naše kompanije i našim zaposlenima?

Postojeću kolekciju radne odeće uvek možete prilagoditi vašim zahtevima i možda dodati džep, promeniti dugme itd. Ako je vašoj kompaniji potrebna potpuno posebna kolekcija, naš tim dizajnera/programera će vam rado pomoći da razvijete posebne dizajne samo za vaše potrebe.

Želimo da obezbedimo bezbednu i udobnu radnu odeću za vaše zaposlene u svakom trenutku. Prilagođavanje je deo toga. Radna odeća se može popraviti, skratiti ili produžiti po narudžbini.

add
Koji je rok za prvu isporuku odeće nakon potpisivanja ugovora?

Po završetku izbora radne odeće, merenja i prilagođavanja za vaše zaposlene, naše vreme isporuke je obično do 3 nedelje. Ovo vreme je potrebno da pripremite odeću za vašu upotrebu.

Ako ste se odlučili za potpuno prilagođenu kolekciju, vreme isporuke se može produžiti na 6 nedelja. U ovom slučaju, vreme isporuke zavisi od različitih faktora (broj zaposlenih, obim prilagođavanja itd.).

add
Da li je sva radna odeća manje-više ista?

Pre svega, radna odeća se razlikuje u pogledu materijala, kvaliteta i bezbednosnih zahteva. Sva naša odeća je dizajnirana da ispuni sve zakonske obaveze i standarde. Iznajmljivanjem odeće od pouzdane kompanije možete biti sigurni da su materijali testirani, izdržljivi i sigurni.

add
Koja je razlika između čistoće i higijene?

93% ljudi misli da im je odeća čista nakon pranja*. Međutim, to ne znači da je ona i u skladu sa higijenskim zahtevima koji važe za vašu aktivnost. Često možemo pomisliti da je pranje kod kuće jednako higijensko kao i industrijsko pranje. Pa, to nije slučaj. Čišćenjem odeće kod kuće (pranjem) uklanja se samo vidljivi deo prljavštine, dok se industrijskim (higijenskim) pranjem uklanja i nevidljivi deo prljavštine i time se obezbeđuje podobnost. Za mnoge industrije pranje kod kuće je nedovoljno i ne ispunjava higijenske zahteve. Kao rezultat toga, ovo predstavlja rizik i za vaše zaposlene i za vaše poslovanje.

* Podaci iz Evropskog udruženja tekstilnih usluga (ETSA)

Upoznajte naše klijente
Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. U pozadini, međutim, ima mnogo stvari koje takođe moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svojoj osnovnoj delatnosti.
Boris Onišak, dr. med. spec. ORL | osnivač Estetike Nobilis
Estetika Nobilis
Dizajniranje odeće za zdravstvene radnike jednostavno znači rad po najvišim standardima. Cenimo profesionalnost našeg osoblja i njihov rad. Dobro je što se na ovaj način može istaći i njihov autoritet.
David Mendl | izvršni direktor apoteka Dr. Max
Apoteke Dr. Max
U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström.
Klemen Rupnik | direktor klinike NYD
Klinika NYD

Kako funkcioniše naša usluga iznajmljivanja radne odeće

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu za uslugu iznajmljivanja radne odeće

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.