Industrije

Imamo rešenja za preduzeća svih delatnosti i veličina

Naš asortiman usluga je prilagođen potrebama različitih sektora i veličina preduzeća, kako malih, tako i srednjih i velikih organizacija. Tu smo da vam pružimo rešenja koja ispunjavaju specifične zahteve vašeg sektora.

Home / Industrije
Naš asortiman usluga je prilagođen potrebama različitih sektora i veličina preduzeća, kako malih, tako i srednjih i velikih organizacija. Tu smo da vam pružimo rešenja koja ispunjavaju specifične zahteve vašeg sektora.

Hoteli, restorani i ugostiteljstvo (HoReCa)

Čistoća i atraktivnost radnog okruženja i radne odeće, kao i individualni izgled preduzeća, važni su za hotele, restorane i ugostiteljstvo.

Zdravstvo

Zahvaljujući našoj raznovrsnoj ponudi, decenijama iskustva i sertifikovanim procesima, možemo da obezbedimo optimalna rešenja za zdravstveni sektor.

Prehrambena industrija

Nudimo sveobuhvatan asortiman radne odeće, staza i otirača, industrijskih peškira i sanitarija za prehrambenu industriju, koji obezbeđuju higijenu i udobnost i promovišu dobrobit na radnom mestu.

Maloprodaja

Čista radna odeća i uredni prostori ne samo da poboljšavaju reputaciju kompanije, već utiču i na iskustvo posete kupaca.

Upravljanje objektima – facility management

Za kompanije koje se bave upravljanjem i održavanjem objekata, kvalitet rada, lakoća i brzina obezbeđuju efikasnost.

Mašinska i montažna industrija

Lindström vam pomaže da obučete i zaštitite svoje zaposlene u skladu sa zahtevima bezbednosti na radu. Svu neophodnu radnu odeću dostavljamo direktno na radno mesto.

Upoznajte naše klijente
Rešenje za izazov obezbeđivanja zdravog, higijenskog i udobnog radnog okruženja za naše zaposlene pronašli smo upravo u kompaniji Lindström, tj. u njenoj usluzi iznajmljivanja radne odeće.
Esensa | Esensa
Esensa
Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. U pozadini, međutim, ima mnogo stvari koje takođe moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svojoj osnovnoj delatnosti.
Boris Onišak, dr. med. spec. ORL | osnivač Estetike Nobilis
Estetika Nobilis
Dizajniranje odeće za zdravstvene radnike jednostavno znači rad po najvišim standardima. Cenimo profesionalnost našeg osoblja i njihov rad. Dobro je što se na ovaj način može istaći i njihov autoritet.
David Mendl | izvršni direktor apoteka Dr. Max
Apoteke Dr. Max
U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström.
Klemen Rupnik | direktor klinike NYD
Klinika NYD

Kako funkcioniše naša usluga

Sertifikati


Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu za svoju kompaniju

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.