Ergonomske staze

Naše visokotehnološke ergonomske podne prostirke povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealni su za radna mesta na kojima radnici stoje duže vreme.

Home / Iznajmljivanje staza i otirača / Ergonomske staze
Naše visokotehnološke ergonomske podne prostirke povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealni su za radna mesta na kojima radnici stoje duže vreme.

Ergonomske staze smanjuju opterećenje izazvano radom u stojećem položaju, podržavaju prirodan stojeći položaj i sprečavaju bolove u nogama, kolenima, kukovima i donjem delu leđa. To je efikasno rešenje koje obezbeđuje udobnost i zdravlje radnika i povećava opštu bezbednost na radu.

Dezen staze je dizajniran da spreči klizanje. Rupe na šari omogućavaju tečnosti da prodre kroz prostirku, a struktura prostirke sprečava da se tečnost širi po podu. Ove staze osiguravaju bezbednost, jer su pouzdano rešenje za smanjenje rizika od klizanja.

Bolovi u kičmi i nogama su široko rasprostranjeni zdravstveni problemi, koji su takođe među najčešćim uzrocima bolesti u EU. U svim industrijskim oblastima, proklizavanja i padovi su glavni uzroci nezgoda na radu, što ukazuje na potrebu za efikasnim preventivnim merama i bezbednosnim rešenjima.


Udobnost i veća produktivnost

Udobnost i veća produktivnost

Zaposleni koji obavljaju teške, zamorne i uglavnom stojeće poslove sigurno će biti zadovoljni udobnošću koju donosi naša ergonomska prostirka. Uz pomoć ergonomskih prostirki moguće je poboljšati produktivnost i stvoriti uštede usled manjeg broja dana koje zaposleni provode na bolovanju.

Pomažu kod bolova u kičmi i nogama

Pomažu kod bolova u kičmi i nogama

Visokotehnološke ergonomske podne prostirke povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealne su za radna mesta na kojima radnici dugo stoje, jer podstiču radnike da rade u što prirodnijem položaju i na taj način pomažu kod bolova u leđima i nogama. One su antistatičke. Staze su lagane i fleksibilne. Tretiraju se antimikrobnim sredstvom koje sprečava razvoj neprijatnih mirisa. Ergonomske staze su deo naše kolekcije za iznajmljivanje, jer produžavamo njihov životni vek i upotrebljivost.

Zatražite ponudu za uslugu iznajmljivanja staza i otirača

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.