Radna odeća za zdravstvene radnike

Naša kolekcija zdravstvenih uniformi nudi širok asortiman radne odeće za zaposlene u različitim oblastima zdravstva i za različite tipove korisnika.

Home / Iznajmljivanje radne odeće / Radna odeća za zdravstvene radnike
Naša kolekcija zdravstvenih uniformi nudi širok asortiman radne odeće za zaposlene u različitim oblastima zdravstva i za različite tipove korisnika.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva iz saradnje sa medicinskim ustanovama, razvili smo radnu odeću koja obezbeđuje udobnost i održava kvalitet čak i kada se pere na visokim temperaturama.

Naša usluga iznajmljivanja radne odeće za zdravstvene radnike obezbeđuje da vaši zaposleni uvek imaju na raspolaganju dovoljno higijenske, udobne odeće, koja pored poboljšanja higijene u vašoj ustanovi doprinosi i povećanju komfora korisnika.

Naša isplativa usluga iznajmljivanja radne odeće je najbolje rešenje za sve zdravstvene radnike bez obzira na veličinu preduzeća – bilo ono malo, srednje, ili veliko, imamo rešenje za vas!


Kontrola i visoki higijenski standardi

Kontrola i visoki higijenski standardi

Higijena je veoma važna u svim industrijama, ali nigde drugde higijenski standardi nisu tako visoki kao u zdravstvu. Znajući ovo, ozbiljno shvatamo održavanje odeće za medicinske sestre i doktore. Već imamo dosta iskustva sa tim, tako da znamo tačno koja je prava količina hemikalija za efikasnu dezinfekciju i pH vrednost. U bolnicama i zdravstvenim ustanovama brzo se mogu javiti razne infekcije, zbog čega redovno vršimo bakterijske testove i nasumične higijenske provere. Svaka radna uniforma za medicinske sestre i doktore je tako pod strogom kontrolom.

Usluga bez komplikacija koja vam omogućava da se fokusirate na svoj primarni posao

Usluga bez komplikacija koja vam omogućava da se fokusirate na svoj primarni posao

U bolnicama medicinsko osoblje sebi ne može da priušti da izgleda neuredno, pa se mora voditi računa o redovnom održavanju. Ako biste kupovali odeću, morali biste sami da se bavite time, što je rasipanje finansija i vremena. Zato se bolje fokusirajte na svoje primarne zadatke, a održavanje prepustite nama.

Mnoge prednosti koje možete i sami da vidite

Mnoge prednosti koje možete i sami da vidite

Iznajmljivanje radne odeće po meri za medicinsko osoblje donosi mnoge prednosti, među kojima su kontrola kvaliteta i higijene odeće, njeno redovno održavanje i uredan izgled zaposlenih. Na ovaj način medicinsko osoblje može da se fokusira na svoje primarne zadatke, a bolnice mogu da održavaju visoke higijenske standarde i obezbede poverenje pacijenata u profesionalizam svog osoblja. Da li želite da se lično uverite u mogućnosti i rešenja za iznajmljivanje radne odeće u zdravstvu? Kontaktirajte nas i naši eksperti će vam pomoći da nađete najbolje rešenje za vaš konkretan slučaj.

Prednosti naše usluge za zdravstveni sektor

add
Efikasno i transparentno upravljanje radnom odećom

Upravljanje radnom odećom, vešom i upravljanjem zalihama može biti veliki izazov u ​​zdravstvenoj industriji. U našoj kompaniji razumemo probleme u vezi sa upravljanjem radnom odećom, sa kojima se uglavnom suočavaju veće kompanije i institucije, pa smo razvili digitalna rešenja koja vam mogu pomoći da upravljate zalihama, šaljete nove porudžbine i pratite potrošnju odeće.

Naša onlajn usluga eLindstrom vam olakšava upravljanje uslugom bilo gde i bilo kada – usluga je dostupna 24 sata dnevno i potpuno je prilagođena za mobilnu upotrebu, tako da možete da je koristite čak i u pokretu. Možete postaviti dodatne porudžbine i zahteve za održavanje sa samo nekoliko klikova, a zatim pratiti svoje porudžbine i zalihe u realnom vremenu. Vaša eLindstrom kontrolna tabla pruža pregled svih vaših lokacija i usluga na jednom mestu, gde takođe možete pregledati izveštaje da biste poboljšali poslovnu predvidljivost. Nema više problema sa zalihama, izgubljenim komadima ili isporukama iz perionica – eLindstrom tačno pokazuje koliko komada radne odeće imate u upotrebi, koliko ih je u pranju i kada je sledeća isporuka čiste odeće.

Naša radna odeća je opremljena čipom za identifikaciju radio frekvencije (RFID), koji obezbeđuje transparentnost upotrebe i stanja odeće. RFID čip takođe omogućava korišćenje naših „pametnih“ rešenja za skladištenje – ovo je efikasan način upravljanja radnom odećom u firmama sa velikom fluktuacijom osoblja. Pametno skladištenje omogućava zaposlenima da sami preuzimaju svoju radnu odeću, pri čemu se podaci o preuzimanju sa zaliha beleže i čuvaju bez dodatnih napora.

add
Isplativo rešenje koje vam pomaže da štedite resurse

Naša usluga iznajmljivanja radne odeće je jednostavno i isplativo rešenje za preduzeća svih veličina. Bilo da vodite gradsku bolnicu ili malu privatnu oftalmološku ordinaciju, naša usluga se prilagođava svim vrstama potreba. Upravljanje radnom odećom u zdravstvenom sektoru može biti veliki trošak kada ima mnogo osoblja i kada su higijenski zahtevi veoma strogi – zdravstvenom osoblju je potrebna čista i higijenska odeća za svaku radnu smenu.

Uz našu uslugu, uvek ćete imati dovoljno radne odeće u upotrebi na pravom mestu i u pravo vreme. Naša usluga obuhvata sve od samog odabira odeće do pranja i održavanja, popravke i zamene, isporuke i skladištenja, do ormarića za odeću i eLindstrom onlajn usluge. Naša usluga iznajmljivanja radne odeće ima prednosti u odnosu na samostalno naručivanje odeće i pranje. Vaša cena mesečnog zakupa se zasniva na broju zaposlenih, vrsti delatnosti vaše kompanije i individualnim potrebama zaposlenih i uvek uključuje našu sveobuhvatnu uslugu – bez skrivenih troškova koji bi vas kasnije mogli iznenaditi.

add
Poboljšajte dobrobit zaposlenih i korisničko iskustvo

Pomoću naše usluge iznajmljivanja radne odeće lako možete povećati zadovoljstvo i poboljšati dobrobit zaposlenih na poslu. Čista, udobna odeća za svaku smenu obezbeđuje da se zaposleni osećaju bolje kada stignu na radno mesto i započnu sa radom. Naša CarePro kolekcija radne odeće je razvijena u saradnji sa zdravstvenim radnicima koji koriste namensku odeću za svoj svakodnevni rad. Izbor materijala i krojenje odeće omogućavaju laku upotrebu i kretanje čak i pri podizanju, povlačenju tereta, čučanju ili u bilo kojoj drugoj situaciji kada radite sa pacijentima. Posebnu pažnju posvećujemo udobnosti, tako da je udobnost za zaposlene zagarantovana i tokom produženih smena.

Čista i uredna radna odeća takođe pozitivno utiče na korisničko iskustvo i čini vaš brend prepoznatljivijim. Uniformisana odeća pomaže klijentima da identifikuju vaše zaposlene i ima pozitivan uticaj na profesionalni identitet zaposlenih. Naša medicinska radna odeća je uvek oprana i održavana i ispunjava sve zahteve mikrobiološke čistoće, što znači zaštitu od patogena i infekcija kako za kupce tako i za zaposlene.

Upoznajte naše klijente
Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. U pozadini, međutim, ima mnogo stvari koje takođe moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svojoj osnovnoj delatnosti.
Boris Onišak, dr. med. spec. ORL | osnivač Estetike Nobilis
Estetika Nobilis
U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström.
Klemen Rupnik | direktor klinike NYD
Klinika NYD

Zatražite ponudu za uslugu iznajmljivanja radne odeće

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.