Mašinska i montažna industrija

Lindström vam pomaže da obučete i zaštitite svoje zaposlene u skladu sa zahtevima bezbednosti na radu. Svu neophodnu radnu odeću dostavljamo direktno na radno mesto.

Home / Mašinska i montažna industrija
Lindström vam pomaže da obučete i zaštitite svoje zaposlene u skladu sa zahtevima bezbednosti na radu. Svu neophodnu radnu odeću dostavljamo direktno na radno mesto.

Prilikom dizajniranja naše radne odeće posebnu pažnju smo posvetili njihovoj praktičnosti i prikladnosti. Specijalno dizajnirana za profesionalce, radionice i tešku industriju, radna odeća ispunjava najviše standarde kako u funkcionalnom tako i u vizuelnom pogledu. Naš asortiman zaštitne odeće čine sertifikovani proizvodi koji ispunjavaju sve bezbednosne zahteve i standarde.

Lindström obavlja održavanje, popravke i zamenu odeće. Zahvaljujući našim uslugama, možemo da obezbedimo da vaši zaposleni uvek imaju pri ruci čistu i bezbednu radnu odeću.

Potrudićemo se da odabrana radna odeća odgovara pravom stepenu zaštite i da je uvek dostupna. Služba industrijskog čišćenja pomoći će da se spreči zagađenje prirode opasnim otpadom, jer se sav otpad koji nastane tokom pranja sakuplja i pravilno odlaže.

Naše usluge za mašinsku i montažnu industriju

Radna odeća za laku industriju i poslove održavanja

Naša WorkerPro radna odeća je dizajnirana za profesionalnu upotrebu i ispunjava i najzahtevnija očekivanja zaposlenih u pogledu funkcionalnosti i izgleda.

Industrijske staze i otirači

Industrijske staze i otirači su namenjeni za zahtevnije uslove. Posebno su pogodni u industrijskim sredinama gde je prljavština veliki izazov i gde su, pored prljavštine, problem i industrijska ulja, itd.

Ergonomske staze

Naše visokotehnološke ergonomske staze povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealne su za radna mesta na kojima radnici stoje duže vreme.

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.