Hoteli, restorani i ugostiteljstvo (HoReCa)

Čistoća i atraktivnost radnog okruženja i radne odeće, kao i individualni izgled preduzeća, važni su za hotele, restorane i ugostiteljstvo generalno.

Home / Hoteli, restorani i ugostiteljstvo (HoReCa)
Čistoća i atraktivnost radnog okruženja i radne odeće, kao i individualni izgled preduzeća, važni su za hotele, restorane i ugostiteljstvo generalno.

Naša rešenja za HoReCa sektor (hotele, restorane, kafiće, ketering i ugostiteljstvo generalno) olakšavaju kreiranje jedinstvenog korporativnog identiteta. Već u fazi projektovanja obratićemo pažnju na higijenu radne odeće i hotelskog tekstila. Izborom modela i materijala za radnu odeću obezbeđujemo njihovu praktičnost tokom dugog radnog vremena i dobru izdržljivost za redovno održavanje.

Naši servisni centri su u skladu sa evropskim standardom EN-SFS-14065, koji obezbeđuje neophodne nivoe higijene tokom celog procesa održavanja. Svi zaposleni striktno poštuju uputstva u vezi sa odevanjem, ličnom higijenom i prevencijom infekcija.

Naš kontrolni sistem prati temperaturu pranja, pH nivoe i doziranje hemikalija za pranje kako bi se osigurala pravilna dezinfekcija. Redovni bakteriološki testovi su važan deo mikrobiološkog obezbeđenja kvaliteta. Pored toga, nasumično vršimo higijenske testove na odeći koju šaljemo klijentima.

Naše usluge za hotele, restorane i ugostiteljstvo

Radna odeća za hotele i restorane (HoReCa)

Naša usluga iznajmljivanja radne odeće obezbeđuje da zaposleni u vašem hotelu, restoranu ili kafiću uvek imaju čistu i uočljivu radnu odeću, što poboljšava imidž vaše kompanije i pomaže gostima da prepoznaju vaše zaposlene.

Dekorativne staze i otirači

Dekorativne (dizajnirane) staze i otirači su odlično rešenje za ulepšavanje vaših prostorija bez skupog renoviranja i odlično su sredstvo za izgradnju vašeg brenda i vizuelnog identiteta vaše kompanije.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.