Naše usluge za sektor zdravstva

Zahvaljujući našoj raznovrsnoj ponudi, decenijama iskustva i sertifikovanim procesima, možemo da obezbedimo optimalna rešenja za zdravstveni sektor.

Home / Zdravstvo
Zahvaljujući našoj raznovrsnoj ponudi, decenijama iskustva i sertifikovanim procesima, možemo da obezbedimo optimalna rešenja za zdravstveni sektor.

Zaštitite svoje pacijente i medicinsko osoblje od zaraze. Naše usluge zadovoljavaju visoke higijenske standarde medicinske i zdravstvene industrije. Tekstil se uvek pere i održava na način koji ispunjava zahteve mikrobiološke čistoće, čime se obezbeđuje da vaši pacijenti i zaposleni budu zaštićeni od infekcije.

Vodićemo računa o higijenskim i bezbednosnim zahtevima tekstila i usluga u svakoj fazi, uključujući nabavku, dizajn, pranje, transport, skladištenje i odlaganje, tako da vaši zaposleni mogu bezbedno da rade svoj posao i fokusiraju se na ono što je najvažnije – zdravlje pacijenata.

Naše usluge za sektor zdravstva

Radna odeća za zdravstvene radnike

Naša kolekcija zdravstvenih uniformi nudi širok asortiman radne odeće za zaposlene iz različitih oblasti zdravstva i za različite tipove korisnika.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Dekorativne staze i otirači

Dekorativne (dizajnirane) staze i otirači su odlično rešenje za ulepšavanje vaših prostorija bez skupog renoviranja i odlično su sredstvo za izgradnju vašeg brenda i vizuelnog identiteta vaše kompanije.

Upoznajte naše klijente
Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. U pozadini, međutim, ima mnogo stvari koje takođe moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svojoj osnovnoj delatnosti.
Boris Onišak, dr. med. spec. ORL | osnivač Estetike Nobilis
Estetika Nobilis
U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström.
Klemen Rupnik | direktor klinike NYD
Klinika NYD

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.