Prehrambena industrija

Naše usluge za prehrambenu industriju.

Home / Prehrambena industrija
Naše usluge za prehrambenu industriju.

U sektoru hrane, bezbednost proizvodnje, a time i proizvoda je osnovni zahtev koji se ne može izostaviti. Jedna greška može naneti ozbiljnu štetu potrošačima i preduzećima.

Vodimo računa o higijenskim i bezbednosnim zahtevima u svim fazama našeg poslovanja. Našim klijentima nudimo širok asortiman odeće za kontakt sa hranom. Uz naše usluge otirača i staza, možete obezbediti čisto i udobno radno okruženje i promovisati dobrobit na poslu.

Konstantno optimizujemo troškove, kako tekstilnih proizvoda, tako i njihovog održavanja. Lindstromov sistem upravljanja je zasnovan na ISO 9001 standardu za upravljanje kvalitetom i ISO 14001 standardu za upravljanje životnom sredinom, koji osiguravaju pouzdane i ekološki prihvatljive usluge.

Naše usluge za prehrambenu industriju

Radna odeća za zaposlene u prehrambenoj industriji

Vaš izbor naše usluge iznajmljivanja radne odeće obezbeđuje da radna odeća vaših zaposlenih uvek bude čista i higijenska. Na taj način ćete zaštititi ne samo zdravlje svojih zaposlenih, već i kvalitet svojih proizvoda i čistoću radnog okruženja.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Ergonomske staze

Naše visokotehnološke ergonomske staze povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealne su za radna mesta na kojima radnici stoje duže vreme.

Upoznajte naše klijente
Stalo nam je do toga da se svaki posetilac oseća ugodno i da proces kupovine obavi u što prijatnijoj atmosferi. Lindström svojom uslugom rentiranja i održavanja staza doprinosi da naši maloprodajni objekti u svakom momentu izgledaju čisto, reprezentativno i lepo.
Slobodan Lovrić | generalni direktor Sinagoga d.o.o. Sombor
Sinagoga Sombor
Rešenje za izazov obezbeđivanja zdravog, higijenskog i udobnog radnog okruženja za naše zaposlene pronašli smo upravo u kompaniji Lindström, tj. u njenoj usluzi iznajmljivanja radne odeće.
Esensa | Esensa
Esensa

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.