Home / Priče naših klijenata / Kolekcija radne odeće za apoteke Dr. Max
22.04.2024

Kolekcija radne odeće za apoteke Dr. Max

Naša priča sa najvećim lancem apoteka u Češkoj je počela 2013. Dobili smo predlog od jednog zadovoljnog klijenta da predstavimo ljudima iz kompanije Dr. Max uslugu iznajmljivanja radne odeće Lindström, jer u ovoj kompaniji nisu bili zadovoljni kvalitetom pranja radne odeće u nekim lokalnim perionicama.

Izziv je bil jasen: zagotavljanje usklajenih delovnih oblačil za vseh 350 (zdaj že 440) poslovalnic lekarn Dr. Max.

Nudimo sveobuhvatnu uslugu nabavke kao i fleksibilnu uslugu radne odeće koja podrazumeva mnogo više od pranja, zbog čega smo kontaktirali menadžment apotekarske kuće Dr. Max.

Već nakon prvih sastanaka bilo je jasno da menadžment kompanije veliku pažnju posvećuje zadovoljstvu zaposlenih.

Takođe smo otkrili da je lanac apoteka Dr. Max želeo da uskladi dizajn radne odeće u svim svojim poslovnicama. Imali su ih oko 350 širom zemlje, a danas ih ima 440. Tražili su profesionalnog partnera koji bi pružio sveobuhvatnu uslugu u ovoj oblasti. Ali, znali smo da smo pravi za ovaj zadatak.

Naša specijalnost: prilagođavanje usluge klijentu

Od samog početka želeli smo da obezbedimo da usluga bude prilagođena korisniku. Intenzivno smo radili na odabiru najpogodnijeg tekstila i celokupnog dizajna odeće.

2015. godine smo pokrenuli ceo projekat u saradnji sa njegovim pobornikom, vodećom modnom kreatorkom Beatom Rajskom. Manekenke su se predstavile na modnoj reviji u vidu susreta farmaceuta. Dodajmo da je Beata Rajska lično isprobala većinu modela na sebi. »Nisam mogla da potpišem nešto što sam samo na kratko videla na papiru. Nije mi bilo dovoljno da samo isprobam materijale. Želela sam da imam autentičan osećaj kao i oni koji će na kraju nositi odeću iz kolekcije«, rekla je dizajnerka.

Uprava apoteka Dr. Max nam je, posle tri godine uspešne saradnje, saopštila novu želju. Želeli su da dizajniramo uniforme za dermatologe u njihovoj kompaniji. Još jednom, u saradnji sa Beatom Rajskom, spojili smo udobno i korisno u jednu kolekciju.

Nakon početnog uspeha, saradnju smo podigli na viši nivo.

David Mendl, izvršni direktor apoteka Dr. Max je rekao da dizajn odeće za zdravstvene radnike jednostavno znači rad po najvišim standardima. On je dodao: »Cenimo profesionalnost našeg osoblja i njihov rad. Dobro je da se na ovaj način može istaći i njihov autoritet. Elegantna bela odeća oduvek je asocirala na farmaciju, ali s druge strane, šareni dodaci ih čine dovoljno različitim. Na kraju, ali ne i najmanje važno: i ja sam farmaceut. Znam koliko je taj posao zahtevan i koliko je važan komfor. Činim sve što je potrebno da što više povećam nivo komfora za naše zaposlene.«

Izuzetno smo srećni što smo deo ovako kvalitetnih projekata. Radujemo se sličnim izazovima u budućnosti.

Saradnja između kompanija Lindström i Dr. Max se, dakle, nastavlja na proverenim osnovama. Zajednički imenioci su međusobno poverenje, stručnost i partnerstvo. Izuzetno smo srećni što smo deo ovako velikih projekata.

Lindström Group
Lindström Group