Zaposlenje

Zaposlenje i karijera u Lindströmu

Proverite prilike za zaposlenje kod nas.

Home / Zaposlenje
Proverite prilike za zaposlenje kod nas.

Dobrodošli na našu stranicu o karijeri

Da li ste zainteresovani za rad u kompaniji koja odgovorno posluje i čije poslovanje se zasniva na cirkularnoj ekonomiji?

U Lindströmu možete raditi na različitim pozicijama, na primer u prodaji, održavanju tekstila, računovodstvu, razvoju usluga, održavanju, ili podršci korisnicima. Pogledajte naše stranice o karijeri, pratite naša slobodna radna mesta i pridružite se našem timu.

Opis posla Sklapanje ugovora sa novim klijentima (nove prodaje). Planiranje, sprovođenje i razvoj ličnih prodajnih rezultata u skladu sa vrednostima kompanije Lindström i uputstvima za…
Početak prijava 13.05.2024 Kraj prijava –
Opis posla Sklapanje ugovora sa novim klijentima (nove prodaje). Zadaci i zaduženja Obrazovanje, iskustvo i veštine Profil kandidata
Početak prijava 13.05.2024 Kraj prijava –

Imamo mogućnosti za sve

Vi ste deo naše kulture brige koju podržava brižno vođstvo. Vaša ličnost je cenjena i brinemo o vašem blagostanju. Brinuti znači postati bolja osoba. Vaš rad ima pozitivan uticaj na ljude i planetu.

Sa nama ćete moći da naučite nove stvari i nadamo se da ćete pronaći svoju svrhu. Svoj rad možete povezati sa našim klijentima i očuvanjem prirode. Cenimo vas i vašu individualnost i brinemo o vašem blagostanju. Radite sa kolegama koji vam svakodnevno daju puno pozitivne energije. Podstičemo vas da otkrijete moć brige.