Lindström

175 godina iskustva u tekstilnoj industriji

Naše usluge iznajmljivanja i održavanja radne odeće, staza i otirača zadovoljavaju poslovne potrebe klijenata na isplativ i ekološki prihvatljiv način.

Home / Lindström
Naše usluge iznajmljivanja i održavanja radne odeće, staza i otirača zadovoljavaju poslovne potrebe klijenata na isplativ i ekološki prihvatljiv način.

Lindström je vodeća kompanija za tekstilne usluge u Evropi sa preko 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Nudimo širok spektar usluga, od radne odeće, staza, otirača, restoranskog i hotelskog tekstila do industrijskog tekstila.

U Lindströmu se fokusiramo na olakšavanje života naših klijenata, pomažući im da zablistaju i da njihova preduzeća rastu. Naše jednostavne tekstilne usluge su isplativ i ekološki prihvatljiv način da se brinete o potrebama vaše kompanije za tekstilom. Trudimo se da stvorimo vrednost za naše klijente u svemu što radimo, a to radimo kroz odlično korisničko iskustvo.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Naše usluge iznajmljivanja

Iznajmljivanje radne odeće

Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Revolucija odgovornosti

Na osnovu naših vrednosti, preuzeli smo obavezu koja će voditi naše odluke u decenijama koje dolaze.
Naš cilj je da smanjimo emisije gasova staklene bašte svake godine, prepolovimo svoj karbonski otisak i postignemo nultu neto emisiju u našem lancu vrednosti do 2050. godine.

Za vas to znači zaista održive proizvode, proizvode sa najmanjim mogućim uticajem na životnu sredinu i precizno optimizovano održavanje. Cirkularna ekonomija je jedina moguća ekonomija.

1
Prilagođeno vama
Naše personalizovane usluge čine vaš svakodnevni život lakšim.
2
Isplativo
Štedite novac i vreme iznajmljivanjem – bez skrivenih troškova.
3
Zaista održivo
Cirkularna ekonomija je u srcu našeg poslovanja: zajedno pravimo više trošeći manje.
4
Usluge vrhunskog kvaliteta
Uvek ćete imati dovoljno čistog i funkcionalnog tekstila.

Ekspertiza u oblasti tekstila još od 1848. godine

U svojoj 175 godina dugoj istoriji, porodični biznis je prerastao iz farbare u perionicu, a zatim i u kompaniju za iznajmljivanje tekstila. Tokom cele svoje istorije, kompanija je bila na čelu svoje oblasti.