Naše usluge za sektor maloprodaje

Čista radna odeća i uredni prostori ne samo da poboljšavaju reputaciju kompanije, već utiču i na iskustvo posete kupaca.

Home / Maloprodaja
Čista radna odeća i uredni prostori ne samo da poboljšavaju reputaciju kompanije, već utiču i na iskustvo posete kupaca.

Maloprodaja je sektor u kojem je iznajmljivanje radne odeće veoma korisno na više načina. Pre svega, oslobađa zaposlene brige o održavanju odeće, jer radna odeća stiže direktno u ormariće, čime se obezbeđuje nesmetan tok rada. Pored toga, naše usluge pomažu u održavanju visokih standarda čistoće, održavajući vaše zaposlene i prostorije kompanije urednim i čistim.

Prostorije ostaju čiste, a vaši klijenti i vi zadovoljni – naše staze i otirači efikasno zaustavljaju širenje prljavštine i smanjuju rizik od klizanja. Uz pomoć otirača možete se obratiti i svojim mušterijama ili ih usmeravati po prostorijama. Snažan imidž kompanije konsolidovan je kroz profesionalizam – radna odeća i staze na taj način odražavaju ujednačen imidž kompanije.

Ako se odlučite za naše usluge, garantujemo da ćete uvek imati na raspolaganju čistu odeću i staze i otirače u pravim količinama, na pravom mestu i u pravo vreme. Ovo ne samo da vam štedi vreme i resurse, već vam omogućava da se u potpunosti usredsredite na svoj posao, znajući da se neko drugi već stara o vašoj radnoj odeći i stazama.

Naše usluge za sektor maloprodaje

Iznajmljivanje radne odeće

Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Dekorativne staze i otirači

Dekorativne (dizajnirane) staze i otirači su odlično rešenje za ulepšavanje vaših prostorija bez skupog renoviranja i odlično su sredstvo za izgradnju vašeg brenda i vizuelnog identiteta vaše kompanije.

Certifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja..

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.