Odgovornost

Strast za održivošću

Već dugo unazad praktikujemo društvenu odgovornost naše kompanije prema životnoj sredini, našim zaposlenima, ali i prema ekološkim naporima naših klijenata kojima nudimo održive proizvode i, pre svega, održivu uslugu.

Home / Lindström / Odgovornost
Već dugo unazad praktikujemo društvenu odgovornost naše kompanije prema životnoj sredini, našim zaposlenima, ali i prema ekološkim naporima naših klijenata kojima nudimo održive proizvode i, pre svega, održivu uslugu.

Dajući prioritet rešenjima cirkularne ekonomije i zahtevajući zamenu proizvoda kratkog upotrebnog veka, kompanije smanjuju prekomernu proizvodnju i nepotrebno korišćenje prirodnih resursa. Odgovornost je jedna od naših vrednosti, tako da je veoma važno da se ponašamo u skladu sa tim.

Želimo da doprinesemo tome da naša planeta može da nastavi da cveta i u budućnosti. Sa našim poslovnim modelom cirkularne ekonomije, želimo da planeti damo više i da uzmemo manje od nje. Održivost je takođe važan deo naše misije i strategije do 2025. godine.

U Lindströmu se fokusiramo na olakšavanje života naših klijenata, pomažući im da zablistaju, a njihovim preduzećima da rastu.

Naše jednostavne tekstilne usluge su isplativ i ekološki prihvatljiv način za zadovoljavanje potreba vaše kompanije za tekstilom. Trudimo se da stvorimo vrednost za naše klijente u svemu što radimo.

Revolucija odgovornosti

Na osnovu naših vrednosti, preuzeli smo obavezu koja će voditi naše odluke u decenijama koje dolaze.
Naš cilj je da smanjimo emisije gasova staklene bašte svake godine, prepolovimo svoj karbonski otisak i postignemo nultu neto emisiju u našem lancu vrednosti do 2050. godine.

Za vas to znači zaista održive proizvode, proizvode sa najmanjim mogućim uticajem na životnu sredinu i precizno optimizovano održavanje. Cirkularna ekonomija je jedina moguća ekonomija.

1
Prilagođeno vama
Naše personalizovane usluge čine vaš svakodnevni život lakšim.
2
Isplativo
Štedite novac i vreme iznajmljivanjem – bez skrivenih troškova.
3
Zaista održivo
Cirkularna ekonomija je u srcu našeg poslovanja: zajedno pravimo više trošeći manje.
4
Usluge vrhunskog kvaliteta
Uvek ćete imati dovoljno čistog i funkcionalnog tekstila.