Iznajmljivanje staza i otirača

Iznajmljivanje staza i otirača je jednostavna i cenovno pristupačna usluga koja smanjuje potrebu za čišćenjem.

Home / Iznajmljivanje staza i otirača
Iznajmljivanje staza i otirača je jednostavna i cenovno pristupačna usluga koja smanjuje potrebu za čišćenjem.

Naručite uslugu iznajmljivanja otirača

Kompanija Lindström vam nudi jednostavno i pristupačno rešenje koje obezbeđuje svakodnevni besprekoran izgled vaše kompanije i vaših prostorija. Naš izbor uključuje klasične staze i otirače, industrijske staze, ergonomske staze, staze za hodnike, gumene otirače od blata i elegantna rešenja sa dizajnerskim stazama po porudžbini, kojima možemo da obuhvatimo celokupni imidž vaše kompanije.

Sa obimnim i sveobuhvatnim uslugama, štedimo vam vreme i novac, a pre svega – možete energiju koju biste inače uložili u čišćenje usmeriti u pronalaženje rešenja za svoju osnovnu delatnost.

Iznajmljivanje staza i otirača – odgovorno rešenje

Lindström nudi svoje usluge staza i otiraća širokom i raznolikom spektru klijenata. Zbog svoje raznolikosti, naša rešenja su pogodna za skoro svaku kompaniju ili industriju. Naši zadovoljni korisnici su i mikro kompanije i velike kompanije.

Otkrijte naš asortiman otirača i staza

Standardne staze i otirači

Lindström staze i otirači su odlično rešenje za zadržavanje nečistoće na ulazu i od velike su pomoći u sprečavanju ulaska prljavštine u vaše prostorije.

Dekorativne staze i otirači

Dekorativne (dizajnirane) staze i otirači su odlično rešenje za ulepšavanje vaših prostorija bez skupog renoviranja i odlično su sredstvo za izgradnju vašeg brenda i vizuelnog identiteta vaše kompanije.

Ergonomske staze

Naše visokotehnološke ergonomske staze povećavaju sigurnost i udobnost na radnom mestu. Idealne su za radna mesta na kojima radnici stoje duže vreme.

Industrijske staze i otirači

Industrijske staze i otirači su namenjeni za zahtevnije uslove. Posebno su pogodni u industrijskim sredinama gde je prljavština veliki izazov i gde su, pored prljavštine, problem i industrijska ulja, itd.

Spoljni otirači

Spoljni otirači sprečavaju da se krupna prljavština (pesak, šljunak, sneg, blato) i voda unesu kroz glavni ulaz.

Reklamne staze i otirači

Reklamna staza je idealna za podno oglašavanje, a njenu osnovu čine naše staze i otirači za iznajmljivanje iz standardne kolekcije kojima je dodat reklamni deo.

Prednosti usluge iznajmljivanja staza i otirača

1
Uvek čiste staze i otirači
Uz prave staze i otirače, vaše prostorije će biti uredne i atraktivne, a bezbednost će takođe biti poboljšana.
2
Uštede
Podovi će duže ostati čistiji, tako da ćete uštedeti novac na čišćenju vaših prostorija.
3
Odgovoran izbor
Izbor usluge iznajmljivanja staza i otirača je odgovorno rešenje. Vodimo računa o ekološkoj odgovornosti prilikom izrade i čišćenja otirača.
4
Jedinstven izgled
Skroman prostor oživljava sa prilagođenim stazama. Odabir staza sa vašim jedinstvenim motivom je takođe moćna vizuelna izjava za stvaranje željenog ambijenta u vašem prostoru.
Upoznajte naše klijente
Stalo nam je do toga da se svaki posetilac oseća ugodno i da proces kupovine obavi u što prijatnijoj atmosferi. Lindström svojom uslugom rentiranja i održavanja staza doprinosi da naši maloprodajni objekti u svakom momentu izgledaju čisto, reprezentativno i lepo.
Slobodan Lovrić | generalni direktor Sinagoga d.o.o. Sombor
Sinagoga Sombor
Najveću prednost u ovoj usluzi vidimo u tome što svu brigu o održavanju, pranju, isporuci i zameni prepuštamo Lindström kompaniji, dok se mi fokusiramo na našu primarnu delatnost.
Višnja Malidžan | direktor, Mikrotec Optika
Mikrotec Optika
Zahvaljujući usluzi iznajmljivanja staza, sada je mnogo lakše održavati naš lokal čistim. Koristim otirač na samom ulazu u radnju i veoma sam zadovoljna prednostima koje ova usluga pruža. Staza sprečava rasprostiranje prašine, vode i blata, smanjujući potrebu za čišćenjem.
Dragana Kerkez | vlasnica, ČIK Novi Sad
Čik Novi Sad

Kako funkcioniše naša usluga iznajmljivanja staza i otirača

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu za uslugu iznajmljivanja staza i otirača

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.