Home / Priče naših klijenata / Optimizacija upravljanja tekstilom u zdravstvu: iskustvo NYD Klinike sa kompanijom Lindström
22.04.2024

Optimizacija upravljanja tekstilom u zdravstvu: iskustvo NYD Klinike sa kompanijom Lindström

U zdravstvenoj industriji, obezbeđivanje čistih i higijenskih uslova rada je ključno za bezbednost pacijenata i zaposlenih. U NYD klinici, novom i modernom zdravstvenom centru, to su postigli uspostavljanjem partnerstva sa kompanijom Lindström, vodećim dobavljačem profesionalnih tekstilnih rešenja.

Visoki higijenski standardi tekstila u zdravstvu

“U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström, koja nam obezbeđuje kvalitetnu i profesionalnu odeću kao što su haljine, košulje, pantalone i peškiri, koji su ključni za naše svakodnevno poslovanje.

Izuzetno smo zadovoljni uslugom kompanije Lindström, jer pruža kvalitet čišćenja koji je u skladu sa visokim higijenskim standardima u zdravstvenom sektoru. Foto: NYD Klinika

Svake nedelje Lindström nam isporučuje čistu, opranu i ispeglanu odeću, dok se prljava odeća odvozi i temeljno čisti. Ova usluga nam štedi dragoceno vreme i novac koji bismo inače potrošili na čišćenje odeće, ili plaćanje skupljih usluga čišćenja. Izuzetno smo zadovoljni uslugom kompanije Lindström, jer pruža kvalitet čišćenja koji je u skladu sa visokim higijenskim standardima u zdravstvenom sektoru.

Uz pomoć Lindströmovog rešenja, možemo da obezbedimo da se naše medicinske usluge, uključujući tu i preglede menadžmenta, obavljaju na visoko profesionalnom i higijenskom nivou, što koristi i našim pacijentima i zaposlenima. Takođe, njihove usluge nam omogućavaju da održimo profesionalan izgled, što je ključno za uspostavljanje poverenja kod pacijenata“, opisuje iskustvo sa ovom uslugom Klemen Rupnik, direktor klinike.

Svojim pouzdanim tekstilnim rešenjima, Lindström omogućava timu NYD klinike da održi visok nivo organizacije i efikasnosti. Foto: NYD Klinika

U vreme kada je higijena na prvom mestu, usluga iznajmljivanja tekstila u zdravstvu postala je neophodna za obezbeđivanje bezbednog i efikasnog radnog okruženja. Sa pouzdanim tekstilnim rešenjima, Lindström omogućava timu klinike NYD da održi visok nivo organizacije i efikasnosti, što je ključno za pružanje zdravstvenih usluga visokog nivoa.

175 godina iskustva – uverite se sami

Sa svojom tradicijom dugom 175 godina, Lindström je jedna od vodećih kompanija u Evropi koja se bavi proizvodnjom i isporukom zaštitnih tekstilnih proizvoda.

Iznajmljivanjem naših proizvoda štedimo vam i novac i vreme, pa vas pozivamo da nam se obratite i uverite se u izuzetnu ponudu i pridružite se ogromnom broju naših zadovoljnih klijenata.

Lindström Group
Lindström Group