Iznajmljivanje radne i zaštitne odeće, staza i otirača

Iznajmljivanje radne i zaštitne odeće, staza i otirača

Iznajmljivanje radne i zaštitne odeće, staza i otirača
Odgovarajuća rešenja za potrebe tekstila – za kompanije svih veličina.
Efikasna usluga koja štedi vreme i povećava vašu efikasnost.
Neka vaši zaposleni budu zadovoljni dobrom i udobnom radnom odećom.
Cirkularna ekonomija je u srcu našeg poslovanja: radimo više koristeći manje.

Naše tekstilne usluge su prilagođene vašim potrebama

Koristeći naše kvalitetne tekstilne proizvode i usluge, ne samo da poboljšavate imidž vaše kompanije, već i olakšavate sebi svakodnevno poslovanje. Iznajmljivanje tekstila je isplativo i odgovorno rešenje za upravljanje vašim potrebama bez nepotrebnog zarobljavanja kapitala, što vam omogućava da svoje resurse usmerite na druge važne segmente poslovanja.

Iznajmljivanje radne odeće

Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Iznajmljivanje staza i otirača

Usluga iznajmljivanja staza i otirača je jednostavno i cenovno pristupačno rešenje koje vam štedi vreme i osigurava da vaše poslovne prostorije budu čiste i uredne.

Imamo rešenja specifična za vašu industriju

Znamo da su potrebe svake industrije i svake industrijske grane različite. Sa velikim iskustvom u radu sa klijentima širom sveta, imamo pravu kombinaciju fleksibilnosti, prilagodljivosti i efikasnosti za podršku vašem poslovanju.

Prehrambena industrija

Nudimo sveobuhvatan asortiman radne odeće, staza i otirača, industrijskih peškira i sanitarija za prehrambenu industriju, koji obezbeđuju higijenu i udobnost i promovišu dobrobit na radnom mestu.

Zdravstvo

Zahvaljujući našoj raznovrsnoj ponudi, decenijama iskustva i sertifikovanim procesima, možemo da obezbedimo optimalna rešenja za zdravstveni sektor.

Hoteli, restorani i ugostiteljstvo (HoReCa)

Čistoća i atraktivnost radnog okruženja i radne odeće, kao i individualni izgled preduzeća, važni su za hotele, restorane i ugostiteljstvo.

Upoznajte naše klijente
Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. U pozadini, međutim, ima mnogo stvari koje takođe moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svojoj osnovnoj delatnosti.
Boris Onišak, dr. med. spec. ORL | osnivač Estetike Nobilis
Estetika Nobilis
Dizajniranje odeće za zdravstvene radnike jednostavno znači rad po najvišim standardima. Cenimo profesionalnost našeg osoblja i njihov rad. Dobro je što se na ovaj način može istaći i njihov autoritet.
David Mendl | izvršni direktor apoteka Dr. Max
Apoteke Dr. Max
U dinamičnom zdravstvenom sektoru, održavanje visokih standarda higijene i profesionalizma je od najveće važnosti. U NYD klinici smo to postigli kroz partnerstvo sa kompanijom Lindström.
Klemen Rupnik | direktor klinike NYD
Klinika NYD
Najveću prednost u ovoj usluzi vidimo u tome što svu brigu o održavanju, pranju, isporuci i zameni prepuštamo Lindström kompaniji, dok se mi fokusiramo na našu primarnu delatnost.
Višnja Malidžan | direktor, Mikrotec Optika
Mikrotec Optika
Stalo nam je do toga da se svaki posetilac oseća ugodno i da proces kupovine obavi u što prijatnijoj atmosferi. Lindström svojom uslugom rentiranja i održavanja staza doprinosi da naši maloprodajni objekti u svakom momentu izgledaju čisto, reprezentativno i lepo.
Slobodan Lovrić | generalni direktor Sinagoga d.o.o. Sombor
Sinagoga Sombor
Rešenje za izazov obezbeđivanja zdravog, higijenskog i udobnog radnog okruženja za naše zaposlene pronašli smo upravo u kompaniji Lindström, tj. u njenoj usluzi iznajmljivanja radne odeće.
Esensa | Esensa
Esensa
Zahvaljujući usluzi iznajmljivanja staza, sada je mnogo lakše održavati naš lokal čistim. Koristim otirač na samom ulazu u radnju i veoma sam zadovoljna prednostima koje ova usluga pruža. Staza sprečava rasprostiranje prašine, vode i blata, smanjujući potrebu za čišćenjem.
Dragana Kerkez | vlasnica, ČIK Novi Sad
Čik Novi Sad

Naše usluge su osmišljene od strane stručnjaka, za stručnjake

Osim što je održiv izbor, iznajmljivanje radne odeće, staza i otirača takođe pruža širok spektar pogodnosti za celu organizaciju.

Mala preduzeća
Mala preduzeća

Od nas možete dobiti paket usluga po meri koji je prilagođen samo vama. Izaberite laku, održivu i isplativu svakodnevicu.

Menadžeri proizvodnje
Menadžeri proizvodnje

Uvek dovoljno dobro održavanog i čistog tekstila na raspolaganju – bez brige o održavanju radne odeće.

Kadrovska služba
Kadrovska služba

Funkcionalni, stilski i ekološki odgovorni tekstilni proizvodi podržavaju dobrobit na radnom mestu i poboljšavaju imidž brenda.

Menadžeri nabavke i snabdevanja
Menadžeri nabavke i snabdevanja

Bez velikih ulaganja, skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Naša fleksibilna usluga odgovara preduzećima svih veličina i svih tekstilnih potreba.

Zašto biste kupovali, kada možete da iznajmite?
Naši klijenti širom sveta već koriste više od 10 miliona komada Lindstrom radne odeće! Pitate se zašto? Pronađite odgovore u Mini vodiču za iznajmljivanje radne odeće!

Zatražite ponudu za uslugu iznajmljivanja

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.

Želite da saznate više?

Možemo vam pomoći preporukama usluga koje najbolje odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama.

Upoznajte naše usluge iznajmljivanja radne odeće

Upoznajte naše usluge iznajmljivanja staza i otirača