Naše usluge za zaposlene u održavanju objekata

Za kompanije za održavanje objekata, kvalitet rada, lakoća i brzina obezbeđuju efikasnost.

Home / Upravljanje objektima – facility management
Za kompanije za održavanje objekata, kvalitet rada, lakoća i brzina obezbeđuju efikasnost.

Za kompanije koje se bave upravljanjem i održavanjem objekata, naša usluga iznajmljivanja i održavanja omogućava veću efikasnost, kvalitet, mir i brzinu u obavljanju svakodnevnih zadataka. Lindstrom nudi širok izbor radne odeće za zaposlene u upravljanju objektima koja ispunjava zahteve bezbednosti na radu, kao i alate za čišćenje i apsorpciju.

Korišćenjem naših usluga iznajmljivanja staza i otirača, obezbedićete čistoću i udobnost radnog okruženja i podržati dobrobit zaposlenih. Naša usluga vam pomaže da obavljate poslove vezane za upravljanje i održavanje objekata i da obezbedite čistoću i red na kvalitetan i bezbedan način.

Nudimo jednostavnu i isplativu uslugu koja pojednostavljuje svakodnevni život vaših zaposlenih u upravljanju i održavanju objekata, kako bi se mogli fokusirati na ono što je najvažnije – svoj posao!

Naše usluge za zaposlene u upravljanju i održavanju objekata

Iznajmljivanje radne odeće

Odabirom naše usluge, svojim zaposlenima obezbeđujete odgovarajuću i kvalitetnu radnu i zaštitnu odeću. Zaštitite zaposlene i istovremeno poboljšajte vizuelnu sliku vaše kompanije.

Standardne staze i otirači

Lindström staze i otirači su odlično rešenje za zadržavanje nečistoće na ulazu i od velike su pomoći u sprečavanju ulaska prljavštine u vaše prostorije.

Sertifikati

Više od 175 godina iskustva u oblasti tekstila

Lindström je porodično preduzeće sa više od 175 godina iskustva u tekstilnoj industriji. Zadovoljavamo tekstilne potrebe kompanija u različitim sektorima i obezbeđujemo profesionalizam koji je otporan na pranje.

Imamo više od 20 lokacija u Finskoj sa oko 1.700 Lindstrom zaposlenih. Takođe smo uspešni na međunarodnom nivou, olakšavajući svakodnevni život brojnim klijentima u Evropi i Aziji.

Naše raznovrsne usluge su odgovorna alternativa za jednokratnu upotrebu i vlasništvo nad tekstilom. Održive vrednosti, fleksibilne usluge i dizajn odeće u kući su temelji našeg poslovanja.

4700
zaposlenih
28
država
175
godina
35
% tekstila recikliramo

Zatražite ponudu – mi ćemo naći pravo rešenje za vas!

Rado ćemo vam pomoći da pronađete optimalno rešenje za vašu kompaniju i zaposlene.

Popunite formular i dobijte savet od našeg eksperta već danas! Javićemo vam se što je pre moguće!

Please set a valid form ID.