Home / Priče naših klijenata / Mikrotec Optika – primarna delatnost u fokusu
22.05.2024

Mikrotec Optika – primarna delatnost u fokusu

Mikrotec Optika je kćerka firma kompanije Mikrop AG iz Švajcarske. Ova kompanija je jedna od vodećih u svetu po pitanju razvoja i proizvodnje sistema mikro-optike za medicinsku tehniku i druga visoko tehnološka tržišta. Sedište Mikrotec Optike je u Kaću i u Srbiji su od 2007. godine. Lindströmova usluga iznajmljivanja staza i otirača održava njihove zaposlene bezbednim, a prostorije čistim.

Neka se Lindström brine o čistoći, a vi o svom primarnom poslu

Mikrotec optika

“Naš najvredniji resurs su naši zaposleni, bez kojih sve što smo do sad postigli ne bi bilo moguće. Svesni toga, trudimo se da obezbedimo adekvatna radna mesta i radno okruženje.


Kao partnera u ovome pronašli smo kompaniju Lindström, koja svojom uslugom iznajmljivanja staza i otirača održava naše prostorije čistim a naše zaposlene bezbednim.“

“Najveću prednost u ovoj usluzi vidimo u tome što svu brigu o održavanju, pranju, isporuci i zameni prepuštamo Lindström kompaniji, dok se mi fokusiramo na našu primarnu delatnost.


Postavljanjem staza na pravo mesto, uspeli smo da ograničimo širenje prljavštine po objektu, što je znatno olakšalo čišćenje i održavanje čistoće prostorija, posebno tokom hladnih i kišnih dana.“

Višnja Malidžan, direktor

Mikrotec optika 3
Lindström Group
Lindström Group