Home / Priče naših klijenata / Visok nivo higijene i efikasno poslovanje: Kako uslugu iznajmljivanja radne odeće vide u klinici Estetika Nobilis
22.04.2024

Visok nivo higijene i efikasno poslovanje: Kako uslugu iznajmljivanja radne odeće vide u klinici Estetika Nobilis

U zdravstvenom sektoru, gde je svakodnevna briga o čistoći, higijeni i profesionalnom izgledu ključna za obezbeđivanje bezbedne nege pacijenata, Estetika Nobilis, pod rukovodstvom dr Onišaka je postala sinonim za kvalitet.

Specijalizovani su za podmlađivanje lica, korekciju nosa, hirurgiju dojke i lasersku terapiju. Veruju u moć ličnog pristupa i sveobuhvatnog tretmana pacijenata, što čini osnovu pružanja njihovih usluga.

„Naši pacijenti su svakako zainteresovani za vrhunsku uslugu. Iza kulisa postoji mnogo stvari koje moraju biti vrhunske da bismo postali najbolji u svom osnovnom poslu.“ ističu čelni ljudi ove klinike.

U cilju optimizacije procesa rada, rukovodstvo klinike je odlučilo da potraži eksterne partnere za pružanje usluga koje se mogu autsorsovati. U oblasti radne odeće odlučili su se za saradnju sa kompanijom Lindström, liderom u oblasti pružanja usluga iznajmljivanja radne odeće.

Ušteda vremena i novca

Zahvaljujući fleksibilnoj usluzi iznajmljivanja tekstila, koja klinici obezbeđuje nedeljnu zamenu prljave odeće čistom, oni štede dragoceno vreme i resurse. Ovo omogućava zaposlenima da se bez nepotrebnih briga posvete sopstvenom poslu i usavršavaju svoje profesionalne veštine.

U oblasti radne odeće, Estetika Nobilis je odlučila da sarađuje sa kompanijom Lindström.

Održavanje higijenskih standarda

Visoki higijenski standardi u zdravstvenom sektoru su od suštinskog značaja za sprečavanje unakrsne kontaminacije.

Usluga iznajmljivanja omogućava krajnjem korisniku pristup higijenski čistom tekstilu, što znači da je broj patogenih organizama na odeći smanjen na nivo koji ne nanosi štetu ili zdravstvene probleme ljudima.

U procesu industrijskog pranja radna odeća se termohemijski dezinfikuje, čime se održava visok nivo higijene, što je ključno za zaštitu pacijenata i radnih procesa.

Profesionalni izgled i poverenje pacijenata

Osoblje Estetike Nobilis održava profesionalni izgled iznajmljivanjem radne odeće, čime se uspostavlja poverenje kod pacijenata. Izbor najpogodnijih kolekcija u skladu sa potrebama svakog radnog mesta i personalizovanom konceptu doprinosi ukupnom imidžu kompanije i jača ga.

Lindström Group
Lindström Group