Home / Priče naših klijenata / Coffee Dream – čistoća enterijera, deo dobre atmosfere
22.05.2024

Coffee Dream – čistoća enterijera, deo dobre atmosfere

Coffee Dream je lanac kafića koji povezuje tradiciju i inovaciju u kupovanju i pripremi kafe. Od prve kafeterije otvorene 2006. pa do danas, kada ih ima više od 30, ova kompanija posvećuje pažnju ne samo svojim proizvodima, nego i svakom aspektu enterijera i atmosfere u svojim lokalima. Lindström im pomaže da održe higijenu i visoku reputaciju koju su gradili dugo godina.

Čistoća i higijena su od izuzetne važnosti za održavanje ugleda u ugostiteljstvu

„Prva Coffee Dream kafeterija otvorena je davne 2006. godine. Svesni svojih ciljeva, uložili smo mnogo pažnje, ljubavi i strasti u razvoj, s namerom da pružimo besprekorno iskustvo našim gostima.

Stoga smo posvetili pažnju svakom aspektu, čak i najsitnijim detaljima. Udoban enterijer i opuštena atmosfera, ljubazno osoblje, prijatna muzika, i pre svega, vrhunska kafa, poslastice i napici, privukli su prave hedoniste i gurmane koji su postali naši redovni posetioci.“

„Najveća prednost ove usluge leži u tome što se briga o održavanju, pranju, isporuci i zameni staza potpuno poverava Lindströmu, što nam omogućava da se fokusiramo na našu primarnu delatnost i na naše goste.

Preporučili bismo Lindström svim našim kolegama u industriji. Prvenstveno zbog toga što održavanje staza zahteva puno truda, a u lokalu koji redovno prima goste, brzo dolazi do prljanja.

Čistoća i higijena su od izuzetne važnosti za očuvanje našeg ugleda, a Lindström nam pomaže u tome.“

Lindström Group
Lindström Group