Mekanikjackor gjorda till sist

Mekanik kräver tre saker för att göra sitt jobb bra. För det första behöver de en gedigen kunskap om fordon. För det andra behöver de fantastiska verktyg för att utföra sitt jobb. Men viktigast av allt är att de behöver en stor mekanisk uniform. På Lindström kan vi inte förse dig med verktygen eller kunskapen, men vi kan förse dig med de bästa mekaniska jackorna på internet.

Långa och korta rockar tillgängliga, har bälteslingor och knappfäste finns i olika färger, Kan märkes / anpassas efter ditt varumärke, Finns som en del av vår hyres- och tvättstjänst.

Hur fungerar det med oss?

Measure icon

Behöver bedömning och upphandling

Vi hjälper dig att fastställa lämplig arbetsdräkt för olika jobb och uppgifter i ditt företag. Vi passar våra arbetskläder för varje anställd för att säkerställa en perfekt passform och förvärva även textilier åt dig.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar och underhåller dina arbetskläder varje vecka. Våra tvättprocesser säkerställer att plaggen hålls säkra under hela sin livscykel och repareras och byts ut vid behov.

Deliver icon

Leverans och lagring

Vår servicerepresentant kommer att leverera dina rena arbetskläder direkt till varje anställds eget skåp eller annan förutbestämd plats. Vi levererar rena arbetskläder varje vecka och hämtar begagnade plagg för tvätt samtidigt.

Recycle icon

Återvinning och bortskaffande

När våra arbetskläder inte längre kan användas för sitt ursprungliga syfte, recirkulerar vi dem som material för andra produkter. När kläder inte längre kan återvinnas, kasserar vi dem på ett ansvarsfullt sätt.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!