Mattor

Utbytesmattor och hyrmattor – Beställ vår bekväma mattservice

Home / Mattor
Utbytesmattor och hyrmattor – Beställ vår bekväma mattservice

Lindströms mattservice stödjer din företagsimage och håller golven rena. Mattuthyrningen är en bekväm och förmånlig tjänst, som minskar behovet av städning. Vår tjänst sparar dig såväl tid som håller ditt kontor i representativt skick.

Lindströms mattservice fungerar nära kunden. Vi tar hänsyn till miljön såväl vid produkttillverkningen som i våra serviceprocesser. Oavsett om ditt företag är litet eller stort – vår flexibla mattservice passar alla!

Vår mattkollektion

Mattservicen är en bekväm och förmånlig lösning som sparar dig såväl tid som håller dina företagslokaler i representativt skick.

Från
2,87 € /vecka
add
Vår mattkollektion
  • Dörrmattor
  • Designmattor
  • Entrémattor
  • Ergonomiska mattor
  • Kontorsmattor
  • Industrimattor
  • Mattor för offentliga utrymmen
  • Trapphusmattor
  • Designmattor för evenemang

FÖRDELAR MED VÅR MATTSERVICE

1
Alltid rena mattor, som håller dina lokaler i representativt skick
2
Prisvärd service, som minskar såväl behovet av städning som städkostnaderna
3
Mattor som stödjer ditt företags image och som ökar säkerheten i dina lokaler

CERTIFIKAT

Kundupplevelser talar för sig själva
När vi började jobba tillsammans med Lindströms medarbetare blev jag verkligen positivt överraskad av hur noggrant de lyssnade på våra behov och önskemål i samband med utformningen av mattorna, och hur vi också fick vara delaktiga.
Paula Nikula | Kommunikationschef – Lahti Aqua
MAS, Lahti Aqua

SÅ HÄR FUNGERAR VÅR SERVICE

Behovsanalys, design och inköp
Vi hjälper dig att välja utbytesmattor efter lokaler och behov. Vi planerar samtidigt hur mattorna ska se ut så att de är kompatibla med resten av inredningen.
Tvätt och underhåll
Industriell tvätt rengör mattorna effektivt och miljövänligt. Vi underhåller utbytesmattorna ändamålsenligt och noggrant för att möjliggöra deras långa livscykel.
Leveranser och upphämtningar
Vår distribution fungerar effektivt och snabbt. Vår servicerepresentant säkerställer i samband med leveransen att hyrmattorna placeras korrekt.
Lagring och slutlig kassering
Slitna utbytesmattor används så länge som möjligt exempelvis i industrilokaler. Mattor som inte längre kan användas, kasseras på ett miljövänligt sätt.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Begär offert på hyrmattor

Please set a valid form ID.