Restaurang­textilier

Alla textilier för inredning och dukning på restaurang

Home / Restaurangtextilier
Alla textilier för inredning och dukning på restaurang

Textilierna på en restaurang spelar en viktig roll när det gäller att skapa rätt atmosfär och förhöja kundupplevelsen. Tack vare vår flexibla uthyrningstjänst finns det alltid tillräckligt med restaurangtextilier men utan den kostnad som uppstår av att köpa in och förvara materialet.

Med vårt breda sortiment bygger du enkelt just den stil och atmosfär som passar din restaurang. Du kan också välja ett helt eget mönster. I vårt sortiment hittar du bland annat bordsdukar, servetter, dukar, dukningstextilier, kökstextilier och torkdukar.

Vår kollektion restaurangtextilier

Hygieniskt skötta textilier för inredning, dukning och en bättre kundupplevelse.

add
Bomullsdukar och servetter

De klassiskt eleganta vita bordsdukarna och servetterna i vår standardkollektion är gjorda av högkvalitativ bomull med ett sofistikerat mönster.

add
Skräddarsydda servetter

Vårt varierade och högkvalitativa produktsortiment av bomullservetter passar till en mängd olika ställningsbehov.

add
Köksdukar

Vi erbjuder handdukar och kökshanddukar avsedda för professionell användning till köket på din restaurang.

FÖRDELAR MED ATT HYRA RESTAURANGTEXTILIER HOS OSS

1
En unik kundupplevelse
Klassiskt elegant, medelhavskänsla eller tuffare restaurangmiljö? Hög kvalitet och rent linne säkerställer önskad kundupplevelse. Det förstärker imagen och skapar en ren och trevlig atmosfär.
2
En flexibel vardag
Vi underhåller och levererar textilier som gör det möjligt för restaurangpersonalen att få mer tid för kunderna. Vår service anpassar sig väl till säsongsvariationer i restaurangbranschen.
3
Kostnadseffektiv
Som vår kund behöver inte restaurangen investera separat i inköp, underhåll eller förvaring av textilier.
4
Ett ekologiskt val
Vår uthyrningstjänst är även ett miljövänligt val. Vi utvecklar kontinuerligt vår tvätt- och transportprocess för att producera våra tjänster på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

CERTIFIKAT

Kundupplevelser talar för sig själva
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki

SÅ HÄR FUNGERAR VÅR SERVICE

Behovsanalys, design och inköp
Vi börjar vår service med en behovsanalys för att bedöma leveransfrekvensen. Vi tar hand om textilinköpen och ser till att du har rätt mängd, hög kvalitet och ekologiskt hållbara textilier.
Tvätt och underhåll
Vi tvättar alla textilier enligt överenskomna intervaller och säkerställer att du alltid har rätt mängd textilier för ditt behov.
Leveranser
Vi levererar rena textilier till överenskommen plats och hämtar använda textilier för tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.
Lagring och slutlig kassering
Vår service är flexibel för säsongsvariationer, så vi kan lagerhålla textilier åt er. Vi tar hand om textilåtervinning och ekologiskt omhändertagande av kasserade textilier.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Begär offert på hyrmattor

Please set a valid form ID.