Home page

En pionjär inom hållbara textiltjänster

En pionjär inom hållbara textiltjänster
Lösningar i rätt storlek för textilbehov – för företag och människor i alla storlekar.
Textilier som tjänst är kostnadseffektiva och enkla, så du sparar också tid.
Vi tar hand om varje fiber för att ni ska se bra ut.
Den cirkulära ekonomin är kärnan i det vi gör: tillsammans gör vi mer av mindre.

Våra textiltjänster anpassar sig efter dina behov

Med våra textilier stärker ni er företagsimage och underlättar vardagen. Textiluthyrning är ett kostnadseffektivt och hållbart sätt att ta hand om ett företags textilbehov utan att binda kapital.

Arbetskläder

Bekväma och säkra arbetskläder för alltifrån behov inom vårdsektorn till industrin. Snygga och välvårdade kläder kommunicerar kvalitet och tillförlitlighet.

Mattor

Mattservicen är en bekväm och förmånlig lösning som sparar dig såväl tid som håller dina företagslokaler i representativt skick.

Från
2,87 € /vecka

Hygienservice

Allt du behöver för hygienutrymmen. Ett hygieniskt och ekologiskt val.

Hitta lösningar för din bransch

Vi förstår olika branschers behov. Vi har lång erfarenhet av kundspecifika tjänster. Våra textiltjänster anpassar sig efter dina behov.

Kundupplevelser talar för sig själva
Nu kan var och en skapa sitt eget individuella set av gemensamma klädalternativ – till och med för varje skift för lite olika uppgifter.
Meri-Johanna Merilaid | Supermarket manager – S-gruppen
Kaupan ala, S-ryhmä
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki
En av de saker som skilde Lindströms medarbetare från andra aktörer i branschen var deras starka kompetens inom smart teknik. I vårt samarbete har det varit mycket viktigt för oss att Lindströms medarbetare har en genuin vilja att börja utveckla även andra tjänster.
Ilkka Rautakivi | Fastighets- och säkerhetschef – Olympiastadion
GRL, Olympiastadion
När vi började jobba tillsammans med Lindströms medarbetare blev jag verkligen positivt överraskad av hur noggrant de lyssnade på våra behov och önskemål i samband med utformningen av mattorna, och hur vi också fick vara delaktiga.
Paula Nikula | Kommunikationschef – Lahti Aqua
MAS, Lahti Aqua

Våra tjänster är utformade från proffs till proffs

Lämna över textilunderhållet till proffsen. Låt oss ta hand om dina textilier. Ge dina anställda tid att fokusera på det väsentliga.

Småföretag
Småföretag

Vi erbjuder dig ett skräddarsytt servicepaket som passar perfekt just för dig. Välj en enkel, hållbar och kostnadseffektiv vardag.

Inköps- och upphandlingschefer
Inköps- och upphandlingschefer

Inga stora investeringar, dolda kostnader eller obehagliga överraskningar. Vår flexibla service passar företag i alla storlekar och med alla textilbehov.

Produktionschefer
Produktionschefer

Alltid tillräckligt med underhållna och rena textilier till ditt förfogande – och du behöver inte bekymra dig för textilunderhåll.

Brand & HR
Brand & HR

Funktionella, snygga och hållbara textilier stöder arbetshälsan och varumärkesimagen.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Begär offert på hyrtextilier

Please set a valid form ID.