Industri­handdukar och absorberings­mattor

Avsedda för krävande proffsbruk

Home / Industrihanddukar och absorberingsmattor
Avsedda för krävande proffsbruk

Miljövänliga Vipperi®-industrihanddukar avsedda för krävande proffsbruk, passar för industrier, bil- och serviceverkstäder, underhåll och metallindustrier.

Eftersom handdukarnas råvara är mjukt och absorberande, av 100 % bomull, är de bekväma att använda och binder också svår smuts, exempelvis olja, fett och lösningsmedel noggrant och effektivt.

Vårt sortiment av industrihanddukar inkluderar alltifrån långvariga Vipperi®-produkter till torktrasor för engångsbruk och absorberingsbommar.

Absorberingsmattorna är tillverkade av återvunnet material och passar för absorbering av vätska inom industrin, bil- och serviceverkstäder samt andra platser som kräver underhåll.

Industrihanddukar och absorberingsmattor

Vår service för industrihanddukar garanterar alltid tillgängliga avtorknings- och absorberingsprodukter för industriobjekt där mycket vätskor, oljor och fetter används.

Från
9,35 € /vecka
add
Produktsortimentet för industriedukar och absorberingsmattor:
  • Vipperi®-industrihanddukar
  • absorberingsmattor
  • engångshanddukar av fiber
  • absorberingsmattor- och rullar för engångsbruk
  • absorberingsbommar
  • fatskydd
  • absorberingsark för oljebaserade vätskor
  • absorberingsark för kemikaliestänk
  • torktrasor

FÖRDELAR MED VÅR SERVICE

Flexibel service
Tjänsten för industrihanddukar säljer och underhåller slitstarka avtorkningsprodukter för hantering av industriell smuts och farligt avfall. Vi hämtar era smutsiga Vipperi®-industrihanddukar och absorberingsmattor för tvätt och ersätter dem med motsvarande rena produkter. Handdukarna och absorberingsmattorna är alltid lättillgängliga i de distributions- och insamlingskärl som ingår i hyrtjänsten.
Hantering av problemavfall
Industriell smuts består oftast av olja eller motsvarande smuts som klassificeras som problemavfall. Hantering och kassering av sådan smuts regleras i lagen. Lindströms oljeabsorberingsmattor uppfyller erfordrade standarder och passar för krävande användning. Vi ansvarar för hantering och kassering av problemavfall i enlighet med förordningarna.
Sparar in på konstnader och miljö
Vid användning av återvinningsbara avtorkningsprodukter minskar avfallsmängden liksom kasseringskostnaderna. Att investera i avtorkningsdukar är vårt jobb, och rena avtorkningsprodukter finns alltid tillgängliga när en olycka sker. Tack vare deras effektiva absorberingsförmåga och goda avtorkningsegenskaper behövs det inte många dukar eller absorberingsmattor för att de ska fungera.
Hållbarhet
Vid hanteringen och transporten av Vipperi-produkter och absorberingsmattor följer vi strikta säkerhets- och miljöanvisningar. Vårt servicesystem är certifierat enligt standarden ISO 9001:2015. Om du vill får du gärna en hanteringsrapport över det kasserade avfallet.
Kundupplevelser talar för sig själva
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki

CERTIFIKAT


SÅ HÄR FUNGERAR VÅR SERVICE

Behovsanalys, design och inköp
Vi genomför tillsammans med dig en kartläggning över behov och designar ett sortiment med Vipperi®-industrihanddukar och absorberingsmattor. När tjänsten startar levererar vi säkra och högklassiga transport- och uppsamlingskärl till produkterna.
Tvätt och underhåll
Vi tvättar och underhåller industrihanddukarna och absorberingsmattorna åt er. Vi ansvarar för att det avfall som lossnar vid tvätt, kasseras på ett miljövänligt sätt i enlighet med lagen.
Leveranser
Vi levererar rena textilier till överenskommen plats och hämtar använda textilier för tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.
Slutlig kassering
Vi ansvarar för att de produkter som tas ur bruk samt det avfall de ger upphov till, kasseras på ett hållbart sätt.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Begär offert på hyrtextilier

Please set a valid form ID.