Textilier för HoReCa-branschen

Alla nödvändiga textilier för hotell och restauranger

Home / Textilier för HoReCa
Alla nödvändiga textilier för hotell och restauranger

För företag inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen är hygien, komfort, och utseende viktigt i både arbetsmiljön och I arbetskläderna. På Lindström tar vi hand om hygien- och säkerhetskrav i alla faser av vår verksamhet och erbjuder lösningar som stöder ditt företags varumärke.

Vår service inkluderar lösningar för lokalens inredning och för personalens arbetsplagg. Textiluthyrningen för hotell och restaurang är flexibel och kan justeras efter säsong utan att binda ditt företags tid, kapital, eller resurser. Våra hotelltextilier sköts av vårt dotterbolag, Comforta Oy.

Vi sköter allt från behovskartläggning och textilanskaffning till underhåll, förvaring, samt kassering och att återvinna textilierna då de inte längre lämpas för användning.

Fördelar med vår service

Bara för dig
Våra kundanpassade tjänster underlättar din vardag.
Kostnadseffektiv
Genom att hyra sparar du både pengar och tid – utan dolda kostnader.
Verkligt hållbar
Den cirkulära ekonomin är kärnan i det vi gör: tillsammans gör vi mer av mindre.
Högklassig
Du har alltid tillräckligt med rena och funktionella textilier till ditt förfogande.

Våra tjänster för HoReCa-branschen

Arbetskläder inom HoReCa-branschen

Bekväma och säkra arbetskläder för HoReCa-branschen. Snygga och välvårdade kläder kommunicerar kvalitet och tillförlitlighet.

Restaurangtextilier

Hygieniskt skötta textilier för inredning, dukning och en bättre kundupplevelse.

Hotelltextilier

Vi erbjuder hotelltextilier av hög kvalitet för hotell i alla storlekar.

CERTIFIKAT

Kundupplevelser talar för sig själv
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki
Nu kan var och en skapa sitt eget individuella set av gemensamma klädalternativ – till och med för varje skift för lite olika uppgifter.
Meri-Johanna Merilaid | Supermarket manager – S-gruppen
Kaupan ala, S-ryhmä
En av de saker som skilde Lindströms medarbetare från andra aktörer i branschen var deras starka kompetens inom smart teknik. I vårt samarbete har det varit mycket viktigt för oss att Lindströms medarbetare har en genuin vilja att börja utveckla även andra tjänster.
Ilkka Rautakivi | Fastighets- och säkerhetschef – Olympiastadion
GRL, Olympiastadion
När vi började jobba tillsammans med Lindströms medarbetare blev jag verkligen positivt överraskad av hur noggrant de lyssnade på våra behov och önskemål i samband med utformningen av mattorna, och hur vi också fick vara delaktiga.
Paula Nikula | Kommunikationschef – Lahti Aqua
MAS, Lahti Aqua

Våra tjänster är utformade från proffs till proffs

Lämna över textilunderhållet till proffsen. Låt oss ta hand om dina textilier. Ge dina anställda tid att fokusera på det väsentliga.

Småföretag
Småföretag

Vi erbjuder dig ett skräddarsytt servicepaket som passar perfekt just för dig. Välj en enkel, hållbar och kostnadseffektiv vardag.

Inköps- och upphandlingschefer
Inköps- och upphandlingschefer

Inga stora investeringar, dolda kostnader eller obehagliga överraskningar. Vår flexibla service passar företag i alla storlekar och med alla textilbehov.

Produktionschefer
Produktionschefer

Alltid tillräckligt med underhållna och rena textilier till ditt förfogande – och du behöver inte bekymra dig för textilunderhåll.

Brand & HR
Brand & HR

Funktionella, snygga och hållbara textilier stöder arbetshälsan och varumärkesimagen.


Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Behöver du mer information?

Kontakta våra kundtjänstmedarbetare på det sätt som passar dig bäst.

Begär en offert som är skräddarsydd just för dig

Hantera dina beställningar smidigt.