Arbetskläder inom HoReCa-branschen

Home / Arbetskläder / Arbetskläder inom HoReCa-branschen
Arbetskläder inom HoReCa-branschen

Vi har lyssnat på en rad ledande namn inom hotell- och restaurangbranschen under vår kreativa process för att säkerställa att våra uniformer är attraktiva, bekväma och praktiska.

Våra uniformer är tillverkade av premiummaterial som är utformat för att se bra ut och klara av de många utmaningar deras ägare kan ställas inför.

Vi har ex. barpersonalskläder, kockkläder, serveringskläder m m, dvs vi täcker alla behov av arbetskläder restaurang och hotell.

Uniformer för hotell- och restaurangbranschen

Bekväma och säkra arbetskläder för HoReCa-branschen. Snygga och välvårdade kläder kommunicerar kvalitet och tillförlitlighet.

add
Olika stilar, färger och storlekar

Våra uniformer finns i en rad olika stilar, färger och storlekar som passar alla parter. Oavsett om du behöver servitris- eller baruniformer eller en hotelluniform har vi det du söker.

CERTIFIKAT

Kundupplevelser talar för sig själva
Nu kan var och en skapa sitt eget individuella set av gemensamma klädalternativ – till och med för varje skift för lite olika uppgifter.
Meri-Johanna Merilaid | Supermarket manager – S-gruppen
Kaupan ala, S-ryhmä

Våra tjänster för HoReCa-branschen

Restaurangtextilier

Hygieniskt skötta textilier för inredning, dukning och en bättre kundupplevelse.

Mattor

Mattservicen är en bekväm och förmånlig lösning som sparar dig såväl tid som håller dina företagslokaler i representativt skick.

Hygienservice

Allt du behöver för hygienutrymmen. Ett hygieniskt och ekologiskt val.


Begär offert på hyrtextilier

Please set a valid form ID.