Hotelltextilier

Vi erbjuder hotelltextilier av hög kvalitet för hotell i alla storlekar.

Home / Hotelltextilier
Vi erbjuder hotelltextilier av hög kvalitet för hotell i alla storlekar.

Lindström erbjuder dig att hyra hotelltextilier hotell och restaurang via dotterbolaget Comforta.

Vår kollektion omfattar örngott, lakan, påslakan, frottéhanddukar, badmattor och lyxigt mjuka badrockar. Vår heltäckande service inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling, leveranser, ersättning, och slutligen återvinning.

Vi ser efter era gästers bekvämlighet och underlättar er vardag med pålitlig och flexibel textilservice för hotelltextilier. Våra kunder finns både inom de stora hotellkedjorna och mindre lokala hotell.

Vår kollektion hotelltextilier

Vi erbjuder hotelltextilier av hög kvalitet för hotell i alla storlekar.

add
Sängkläder

Vårt uppdrag är att leverera pålitlig och flexibel textilservice som garanterar att era hotell- och restauranggäster är nöjda. Vår kollektion hotelltextilier inkluderar ett omfattande utbud av högkvalitativa sängkläder. Du kan välja textilier från vår kollektion eller så planerar vi tillsammans med dig fram en unik lösning för dina behov.

add
Restaurangtextiler

Comfortas bordslinne förstärker karaktären på er restaurang och er image. Comforta erbjuder ett brett spektrum av material, från bomull till modern belagd väv. Ni kan välja mellan våra standardtextilier eller kundanpassade lösningar. Vår service är snabb och flexibel och kan modifieras och kompletteras i enlighet med era behov.

add
Badrumstextilier

Badrumstextilier är också en viktig del av kundupplevelsen – vårt utbud av hotelltextilier inkluderar mjuka frottéhanddukar och lyxiga badrockar. Unika broderier på badrockarna ger en mer unik känsla. Vi har även badrockar till barnen som ger ett extra värde till er kunds upplevelse.

FÖRDELAR MED ATT HYRA RESTAURANGTEXTILIER HOS OSS

1
Kostnadseffektiv
Ni behöver inte investera i textilinköp eller lagerhållning. Genom att använda vår service sparar ni tid och resurser.
2
Bekymmersfritt och flexibelt
Vår flexibla service är anpassad till säsongsvariationerna. Ni kan känna er trygga med att alltid ha tillräckligt med textilier vid högsäsong. Vi ser till att ni har rätt mängd textilier efter ert behov.
3
Högsta kvalitet
Högsta kvalitet och väl omhändertagna textilier säkerställer att era gäster får en härlig upplevelse.
4
Ett ekologiskt val
Vår uthyrningstjänst är även ett miljövänligt val. Vi utvecklar kontinuerligt vår tvätt- och transportprocess för att producera våra tjänster på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

SERTIFIKATER

Kundupplevelser talar för sig själva
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki

SÅ HÄR FUNGERAR VÅR SERVICE

Behovsanalys, design och inköp
Planeringsprocessen är en viktig utgångspunkt för en tillförlitlig och hög kvalitet på vår service. Vi tar reda på vilka textilier er verksamhet kräver och förfinar därefter processen och beräknar rätt frekvens och leveransmängder.
Tvätt och underhåll
Vår materialförsörjning tar hand om inköp av noga utvalda högkvalitativa och ekologiskt hållbara textilier för er räkning under hela avtalsperioden. Textilunderhåll har förfinats under årtionden av erfarenhet; Det är kostnadseffektivt och betonar starkt textilkvalitet och miljöaspekter.
Leveranser
Våra servicerepresentanter levererar rena textilier med överenskomna intervaller och hämtar använda textilier till tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.
Lagring och kassering
Med vår kundservice får du en personlig kontaktperson som förser dig med den support ni behöver och utvecklar vår tjänst efter ert behov. Vår service är flexibel och kan anpassas efter säsongsvariationer. Vid lågsäsong lagerhåller vi alla extra textilier hos oss. Vi tar även hand om förbrukade textilier och ser till att de återvinns på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Begär offert på hotelltextilier

Please set a valid form ID.