Branscher

Våra tjänster för olika branscher

Vår textilservice omfattar allt från inredning till arbetskläder för olika branscher.

Home / Branscher
Vår textilservice omfattar allt från inredning till arbetskläder för olika branscher.

Våra tjänster lämpar sig för alla branscher

Vår textilservice är en flexibel lösning för olika branschers behov. Vårt tjänsteutbud omfattar allt från inredning till arbetskläder. Vi erbjuder mångsidiga lösningar för företag av olika storlek och för olika branschers speciella behov – läs mer på våra branschspecifika sidor!

Textilier för HoReCa

För företag inom hotell-, restaurang- och cateringbranschen är hygien och individuellt utseende på textilier och arbetskläder viktigt.

Textilier för hälso- och sjukvård

Vi erbjuder ett brett urval av arbetskläder, patientkläder och bäddtextilier som garanterar identifiering av vårdpersonal och kundernas säkerhet.

Mer information om olika branscher på finska

Handelsbranschen
Inom handeln har rena arbetskläder som stödjer företagets image och lokalernas renlighet en stor påverkan på kundupplevelsen och kvalitetsimagen.
Livsmedelsbranschen
Vi erbjuder ett brett urval av arbetskläder, mattor, industrihanddukar och hygienlösningar för livsmedelsindustrin för att ta hand om hygien och komfort och främja välbefinnande på jobbet.
Fastigheter
När det gäller arbetskläder för personal inom fastighetsskötsel har vi sett till att de är praktiska, skyddande och tåliga för att klara av det varierande arbetet.
Kundupplevelser talar för sig själv
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki
Nu kan var och en skapa sitt eget individuella set av gemensamma klädalternativ – till och med för varje skift för lite olika uppgifter.
Meri-Johanna Merilaid | Supermarket manager – S-gruppen
Kaupan ala, S-ryhmä
När vi började jobba tillsammans med Lindströms medarbetare blev jag verkligen positivt överraskad av hur noggrant de lyssnade på våra behov och önskemål i samband med utformningen av mattorna, och hur vi också fick vara delaktiga.
Paula Nikula | Kommunikationschef – Lahti Aqua
MAS, Lahti Aqua
En av de saker som skilde Lindströms medarbetare från andra aktörer i branschen var deras starka kompetens inom smart teknik. I vårt samarbete har det varit mycket viktigt för oss att Lindströms medarbetare har en genuin vilja att börja utveckla även andra tjänster.
Ilkka Rautakivi | Fastighets- och säkerhetschef – Olympiastadion
GRL, Olympiastadion

Behöver du mer information?

Kontakta våra kundtjänstmedarbetare på det sätt som passar dig bäst.

Begär en offert som är skräddarsydd just för dig

Hantera dina beställningar smidigt.