Textilier för hälso- och sjukvården

Alla nödvändiga textilier för hälso- och sjukvården

Home / Textilier för hälso- och sjukvård
Alla nödvändiga textilier för hälso- och sjukvården

Vi betjänar organisationer inom hälso- och sjukvården som helhet inom såväl den privata som offentliga sektorn och tillhandahåller alla nödvändiga sängtextilier och patientkläder. Vår textilservice lämpar sig också väl för serviceboenden.

Utöver textilier för vårdarbete tillhandahåller vi även arbetskläder för personalen, mattor, hygienprodukter samt textilier för inredning av arbetslokalerna.

Fördelar med vår service
Kostnadseffektiv
Tack vare textiltjänsten förbinder ni inget kapital i inköp och förvaring av textilier. Ni sparar även tid och resurser.
Hygienisk
Vi sköter om alla textilier med hänsyn till de höga hygienkraven inom hälso- och sjukvården. Korrekta textilier är en viktig del av vårdarbetet och säkerställer såväl säkerheten som trivseln. Vår tjänst underlättar er vardag, så att ni kan fokusera på det viktigaste – det värdefulla vårdarbetet.
Flexibel och enkel service
Vår heltäckande tjänst inkluderar kartläggning av behov och planering, inköp av textilier, uthyrning, förvaring, underhåll, transport, förnyelse, återvinning och avveckling – du behöver inte bekymra dig om att hålla textilierna rena eller om de räcker till. Vår service anpassar sig efter dina behov och säsongsvariationerna. Vår pålitliga finländska textiltjänst sparar även tid och resurser.
Ett ansvarsfullt val
Cirkulär ekonomi och klimatansvar är nyckelfrågor för oss. Vi har valt ut ekologiskt hållbara material och minimerar miljöpåverkan vid textilunderhåll och avveckling.

Våra tjänster för hälso- och sjukvården

Arbetskläder

Bekväma och säkra arbetskläder för alltifrån behov inom vårdsektorn till industrin. Snygga och välvårdade kläder kommunicerar kvalitet och tillförlitlighet.

Hygienservice

Allt du behöver för hygienutrymmen. Ett hygieniskt och ekologiskt val.

Mattor

Mattservicen är en bekväm och förmånlig lösning som sparar dig såväl tid som håller dina företagslokaler i representativt skick.

Patientkläder och bäddtextilier
Vi har alla patientkläder och bäddtextilier som behövs på sjukhus och vårdhem, från sängkläder till frottéhanddukar. Läs mer på den finska sidan.

SERTIFIKATER

Kundupplevelser talar för sig själv
Vårt samarbete är smidigt. Vi uppskattar Lindströms medarbetares entusiastiska inställning till utveckling och viljan att betjäna kunderna på bästa sätt.
Elina Örthen | HR ledare – Borgbacken
GRL, Linnanmäki
Nu kan var och en skapa sitt eget individuella set av gemensamma klädalternativ – till och med för varje skift för lite olika uppgifter.
Meri-Johanna Merilaid | Supermarket manager – S-gruppen
Kaupan ala, S-ryhmä
En av de saker som skilde Lindströms medarbetare från andra aktörer i branschen var deras starka kompetens inom smart teknik. I vårt samarbete har det varit mycket viktigt för oss att Lindströms medarbetare har en genuin vilja att börja utveckla även andra tjänster.
Ilkka Rautakivi | Fastighets- och säkerhetschef – Olympiastadion
GRL, Olympiastadion
När vi började jobba tillsammans med Lindströms medarbetare blev jag verkligen positivt överraskad av hur noggrant de lyssnade på våra behov och önskemål i samband med utformningen av mattorna, och hur vi också fick vara delaktiga.
Paula Nikula | Kommunikationschef – Lahti Aqua
MAS, Lahti Aqua

Våra tjänster är utformade från proffs till proffs

Lämna över textilunderhållet till proffsen. Låt oss ta hand om dina textilier. Ge dina anställda tid att fokusera på det väsentliga.

Småföretag
Småföretag

Vi erbjuder dig ett skräddarsytt servicepaket som passar perfekt just för dig. Välj en enkel, hållbar och kostnadseffektiv vardag.

Inköps- och upphandlingschefer
Inköps- och upphandlingschefer

Inga stora investeringar, dolda kostnader eller obehagliga överraskningar. Vår flexibla service passar företag i alla storlekar och med alla textilbehov.

Produktionschefer
Produktionschefer

Alltid tillräckligt med underhållna och rena textilier till ditt förfogande – och du behöver inte bekymra dig för textilunderhåll.

Brand & HR
Brand & HR

Funktionella, snygga och hållbara textilier stöder arbetshälsan och varumärkesimagen.

Över 175 års erfarenhet inom textilindustrin

Lindström är ett finskt familjeföretag med över 175 års erfarenhet inom textilbranschen. Vi tar med vår expertis hand om textilbehoven hos företag som är verksamma inom många olika branscher.

Vi har över 20 kontor i Finland och sysselsätter cirka 1 700 Lindström-medarbetare. Dessutom är vi framgångsrika internationellt och underlättar våra kunders vardag i både Europa och Asien.

Våra mångsidiga tjänster är ett hållbart alternativ till engångsprodukter och textilägande. Hållbara värderingar, flexibel service och finländsk kläddesign är hörnstenarna i vår verksamhet.

4700
anställda
21
textilier i omlopp (milj)
506,2
omsättning (milj €)
23
länder

Behöver du mer information?

Kontakta våra kundtjänstmedarbetare på det sätt som passar dig bäst.

Begär en offert som är skräddarsydd just för dig

Hantera dina beställningar smidigt.