Hantverkskläder

Säkerställ att din byggpersonal är trygg och säker med vårt omfattande sortiment av hantverkskläder. Oavsett om du är ute efter hållbara T-shirts, slitstarka byxor eller effektiva och skyddande kläder, har vi det i vårt sortiment.

Industriella arbetskläder för ditt team

På Lindström lagerför vi ett brett utbud av hantverkskläder för att hålla din byggpersonal säker och synlig under krävande arbetsvillkor. Vår uthyrningstjänst ser till att du har tillräckligt med rena och passande skyddskläder för ditt team i alla väder. Kläderna är inte till bara för bygg utan vilken verksamhet som helst som behöver lite slitstarkare kläder, ex lagerpersonal, montörer etc.

Få ett förslag!

 

 

Varför ska du välja Lindström som uthyrningstjänst för Lindström hantverkskläder?

Du har alltid tillgång till rena arbetskläder

Kostnadseffektiv lösning – inga startinvesteringar, inget behov av att avsätta pengar för lagring av arbetskläder

Cirkulär ekonomi – liten inverkan på miljön

Arbetskläder som lever upp till hygiennormerna och arbetssäkerhetsföreskrifterna

Varför bör du välja Lindströms hantverkskläder?

Våra hantverkskläder kan användas av en mängd olika företag. Oavsett om du är ett globalt företag eller ett lokalt företag, kommer Lindström att kunna erbjuda dig en effektiv lösning för arbetskläder.

Vår uthyrningstjänst för arbetskläder ger ett komplett urval av viktiga arbetskläder och är den mest effektiva processen för hantering av arbetskläder. Med Lindström får du hela paketet. Detta innefattar kläderna du använder, kläderna som tvättas regelbundet, levereras och lagras i skåp. Vi kommer även att ersätta borttappade och skadade kläder.

Att arbeta inom byggbranschen medför en rad utmaningar. Arbetskläderna kämpar mot elementen dagarna i ända, vilket innebär att varje dag medför sina utmaningar. När vädret är dåligt, kan personalen vara tvungen att vistas ute i hällregn, och när solen gassar blir arbetskläderna förstörda av svett. Du kan eliminera dessa problem genom att se till att din personal har tillräckligt med rena och skyddande arbetskläder.

Vår tjänst för uthyrning av arbetskläder omfattar alla typer av hantverkskläder. Se till att din personal ser professionell ut – med slitstarka arbetsbyxor, vattentäta arbetsjackor och arbetsfleece – när man kommer till byggarbetsplatsen. När dina anställda bär oklanderliga och välskötta arbetskläder på byggarbetsplatsen, håller man både motivationsnivån hög och får ditt företag att se bra ut inför kunderna.

Som ledande leverantör av arbetskläder är Lindström mycket stolt över att kunna leverera kläder som följer de gällande bestämmelserna till byggföretag. Byggbranschen är i ständig förändring och inför hela tiden nya säkerhetsstandarder, men våra specialister på arbetskläder se alltid till anpassa produkterna för att skydda din personal. Använd vår tjänst för uthyrning av arbetskläder för att ge byggarbetarna de bästa och mest effektiva arbetskläderna.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!