Flamskyddade arbetskläder

Flamskyddskläder är viktigt för företag som vill hålla sin personal säker i farliga arbetsmiljöer och följa branschsäkerhetsföreskrifterna. Genom att se till att dina arbetstagare är utrustade med lämpliga brandsäkra overaller eller jackor och byxor, kan man minska risken för personskador och svåra brännskador avsevärt.

Flamskyddade arbetskläder som följer bestämmelserna

På Lindström kommer du garanterat att hitta de bästa flamskyddsprodukterna i vårt stora sortiment av flamsäkra plagg. Våra innovativa arbetskläder, som omfattar alltifrån flamskydd textil, flamskyddade byxor, flamskyddade varselkläder, dvs från brandsäkra byxor och brandhämmande overaller till flamskyddade varselbyxor,
eller arbetskläder svetsning så ger kläderna din personal det förstklassiga skydd den förtjänar.

Våra flamskyddsplagg är tillverkade med den senaste tekniken inom arbetskläder för att ge din personal ett avsevärt skydd om det värsta händer. Samtidigt som de minskar risken för brännskador, kan flamskyddade arbetskläder även vara skillnaden mellan liv och död.

Flamskyddade arbetskläder samling

Flamskyddade Jacka, orange, Class_2

Flamskyddade Jacka, orange, Class_2

Flamskyddade Jacka, orange, Class_2

Flamskyddade Byxor, gul

Flamskyddade Byxor, orange

Flamskyddade Byxor, Class 2

Flamskyddade Byxbyxor, Class 2

Kostnadseffektiv arbetskläder service

Spara tid och pengar med en all inclusive arbetsklädservice

Arbetskläder med hög synlighet för att hålla anställda säkra

Håll dina anställda säkra och bekväma på jobbet

Arbetskläder med hög synlighet som alltid uppfyller kraven

Ha alltid arbetskläder som möter
de senaste branschstandarderna

Varför välja Lindström för dina flamskyddskläder?

Vår tjänst för arbetskläder ser till att dina medarbetare utsätts för potentiellt farliga förhållanden inom metall- och gruvindustrin. Våra svetskläder provas ut av varje anställd för att se till att arbetskläderna sitter bekvämt och sitter rätt för att förhindra potentiella olyckor som beror på plagg med dålig passform.

Med vårt tjänst kan du se till att dina anställda alltid använder välskötta arbetskläder med tillräcklig skyddsnivå. På vårt tvätteri kontrollerar vi att alla arbetskläder är fria från skador, och reparerar och byter ut plagg vid behov. Våra tvättprocesser sörjer för att de skyddande egenskaperna hos svetsarnas kläder inte försämras och att de ersätts när de inte längre uppfyller kraven.

Vår WelderPro-kollektion utgörs av hållbara och slitstarka flamskyddsplagg för svetsning och slipning och för att skydda mot stänk av flytande metall. Om du anförtror oss din hantering av arbetskläder, ser vi till att dina arbetskläder alltid uppfyller gällande standarder och lagstadgade skyldigheter.

Om arbetskläderna tvättas och vårdas regelbundet bidrar det till att dina anställda känner sig bekväma och att det blir lättare att sätta igång det dagliga arbetet. Vår WelderPro-kollektion uppfyller standarderna för både skydd av medarbetaren och arbetet. Certifierade arbetskläder kräver specifika underhållsrutiner för att säkerställa att plaggen bibehåller sina skyddande egenskaper. Korrekt underhåll får också arbetskläderna att hålla mycket längre. Att tvätta arbetskläder hemma är en stor risk för din anställdas säkerhet och påverkar även de anställdas välbefinnande i och med att de får ansvar för att ta hand om sina egna arbetskläder.

WelderPro-kollektion uppfyller kraven i:

  • SS-EN ISO 11611:2007 Skyddskläder för användning vid svetsarbete eller likartat arbete
  • SS-EN ISO 11612:2008 Skyddskläder – Kläder till skydd mot hetta och flamma Skyddsklass 2 – skyddar i situationer där mer gnistor och värmestrålning genereras.
  • EN ISO 11611 klass 2; SS-EN ISO 11612 A1, B1, C1, E2, F1

Kragar, manschetter och fronter skyddar användaren och i stora, flyttbara fickor är viktiga föremål också skyddade mot gnistor.

När du väljer vår tjänst för arbetskläder, ser vi till att dina arbetskläder alltid uppfyller de högsta standarderna och kraven i branschen. Du behöver inte oroa dig för att hålla dina kläder uppdaterade längre! Det ger dig sinnesro och sparar både tid och pengar.

Genom att byta till vår tjänst för arbetskläder, slipper du ägna tid åt att köpa, underhålla och lagra arbetskläder. Du kommer att få rätt produkter på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig att bedöma vad dina arbetskläder behöver och leverera rätt mängd personliga skyddskläder direkt till personalens klädskåp. Vår tjänst går lätt att anpassa efter dina behov – till exempel för att reagera på nyanställningar och de behov som säsongsarbete ställer.

Vår onlinetjänst, eLindström, är allt du behöver för att hantera din tjänst för arbetskläder. I vår onlinetjänst kan du enkelt hantera ytterligare beställningar, underhålls- eller serviceförfrågningar och följa deras status.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!