Lindström service för arbetskläders täcker alla dina behov

Skräddarsydda arbetskläder

Skräddarsydda arbetskläder

Tillsammans tar vi fram en kollektion anpassad för din verksamhet och dina anställda och vi tar därefter hand om de textila inköpen.

tvätta arbetskläder

Tvätt och underhåll

Vi tvättar och underhåller arbetskläderna och sätter självklart in nya vid behov. Vi lagerhåller även plaggen åt er.

ekologiska arbetsklader

Ekologiskt omhändertagande

Vi tar ansvar för textilåtervinning och ekologiskt omhändertagande av kasserade arbetskläder.

Leverans av arbetsklader

Leverans

Vi levererar hela, rena och säkra kläder till er varje vecka till varje anställds egna skåp eller förutbestämd plats.

Arbetskläder är en del av den dagliga rutinen för tusentals arbetare runt om i världen. Inom vissa verksamhetsområden är detta det enda sättet att säkerställa den anställdes säkerhet och komfort när denna arbetar under farliga förhållanden, i andra – ett sätt att skapa en attraktiv bild av företaget med enhetligt utformade arbetskläder.

Kan du glömma oron för underhåll, inköp av nya kläder och hur du ska kassera kläderna på bästa sätt. Vi tar hand om allt åt dig så du kan fokusera på dina affärsprocesser.

Medicinska uniformer, verkstadsbyxor eller jackor, arbetsoveraller, kockkläder – allt hittar du i Lindströms breda sortiment.

Vanliga frågor och svar om arbetskläder

Vid första anblicken kan det tyckas billigare att köpa arbetskläder till dina anställda. Ändå kostar långsiktigt underhåll, klädbyte och komplicerad logistik mer. När du köper arbetskläder står du inför en enorm mängd oplanerade utgifter. Vår tjänst är utformad så att du omedelbart kan se slutpriset och alla relaterade kostnader:

Kläderna i vårt sortiment av arbetskläder kan enkelt anpassas efter dina behov om du vill ha extra fickor eller ex byta knappar. Vid behov hjälper vårt team av designers dig att skapa en arbetsklädeslösning som uppfyller alla dina förväntningar.

När vi beställer Lindström arbetskläder testar vi det först på dina anställda och samlar därmed in all nödvändig information för klädreparationer. Vanligtvis tar den slutliga leveransen av kläder upp till tre veckor. Den här tiden behövs för att förbereda hela klädkollektionen – justera ärmarna, sy logotyperna etc.

Arbetskläder skiljer sig mer åt i sin kvalitet och säkerhet. Vi designar kläder i enlighet med lagkrav och de senaste standarderna för att säkerställa de anställdas säkerhets- och hygienkrav inom olika områden. Genom att beställa en uthyrningstjänst för arbetskläder från en certifierad leverantör kommer du att kunna vara säker på att kläderna kommer att tillverkas av material av högsta kvalitet och kommer att hålla länge.

93% av människor tycker att deras arbetskläder är rena efter tvätt. Att tvätta kläder hemma tar dock bara bort synlig smuts och lämnar osynliga föroreningar, bakterier och patogener. För att säkerställa att kläder uppfyller kraven på olika områden och för att skydda arbetstagare och kunder från potentiella risker är det nödvändigt att tvätta arbetskläder med hjälp av industriella hygienåtgärder.

När du väljer arbetskläder att hyra kan du vara säker på att dina anställda alltid kommer att ha rena och snygga kläder. Vi levererar regelbundet rena kläder direkt till personalskåp och samlar smutsiga för tvätt.

Varje vecka levererar vi rena och prydliga arbetskläder till dina anställda i deras skåp. Mängden levererade arbetskläder justeras efter ditt veckobehov.

Lindströms experter arbetar i mer än 20 länder runt om i världen och följer de senaste arbetsmiljöstandarderna och de internationella kraven. Företaget investerar ständigt i kläddesign med hänsyn till dessa faktorer.