Home / Radne uniforme / Efikasan lanac snabdevanja pruža pogodnosti našim klijentima
24.05.2024

Efikasan lanac snabdevanja pruža pogodnosti našim klijentima

Za razliku od modne industrije, nabavku radnih odela i uniformi ne pokreću brze promene modnih trendova. Međutim, radna odeća treba da bude dostupna na dogovoreni način – u suprotnom, posao neće biti obavljen. U ovom sektoru, odlučujuće faktore predstavljaju kvalitet, pouzdanost i sigurnost isporuke.

Rast popularnosti individualnih radnih odela i uniformi

Sve veća potreba za individualizacijom postaje evidentna i kada je u pitanju Lindström. Boje, detalji i materijali radne odeće pažljivo se biraju da doprinesu kreiranju konzistentnog imidža kompanije. Različite potrebe kompanija dovode do različitih izazova za dobavljače radne odeće. Ponekad se samo nekoliko komada pojedinačno dizajnirane radne odeće poručuje u svim veličinama, dok se najpopularniji modeli naručuju u hiljadama komada. Nabavka mora da se planira kako bi korisnici uvek imali odeću na početku radnog dana, bez obzira na kategoriju kojoj pripada.

Potrebe klijenata su naš prioritet

Pri kreiranju modela, od ključnog značaja je izbalansirati potrebe klijenta i isplativost. Lindström nastoji da radna odela proizvodi samo kada su klijentima potrebna. Na taj način Lindström je u mogućnosti da brzo reaguje na potrebe klijenata koje se stalno menjaju i da racionalno koristi sirovine kako bi izbegao bespotrebno vezivanje kapitala na skladištu.

„Naše rešenje je da se  što više skrati vreme od porudžbine do isporuke radne odeće i da se eliminišu sve nepotrebne faze u procesu“, kaže Jarmo Vahtervuo, odgovoran za razvoj kanala za snabdevanje u Lindströmu. Dodata vrednost vremenu je ono za šta je kupac spreman da plati i nepotrebne faze su one u kojima je proces zakočen tokom skladištenja, transporta ili čekanja na isporuku. „Cilj je da se radna odeća dostavi kupcima direktno iz proizvodnog pogona, bez dodatnog skladištenja između te dve tačke. Time se smanjuje vreme od porudžbine do isporuke radne odeće, a skladišta se ne pretrpavaju robom koja u tom trenutku nije potrebna. To je dobro i za kupca i za Lindström,“ kaže Vahtervuo.

Lindström nastoji da radna odela proizvodi samo kada su klijentima potrebna.
Lindström nastoji da radna odela proizvodi samo kada su klijentima potrebna.

Da biste osigurali kvalitet, pouzdanost i sigurnost isporuke radne odeće, potreban vam je pouzdan partner. Kompanija Lindström posluje još od 1848. godine i vodeća je u oblasti tekstila. U Lindströmu se fokusiramo na olakšavanje života naših klijenata, pomažući im da zablistaju, a istovremeno i njihovim preduzećima da rastu. Naše jednostavne tekstilne usluge su isplativ i ekološki prihvatljiv način da se brinete o potrebama vaše kompanije za tekstilom. Trudimo se da stvorimo vrednost za naše klijente u svemu što radimo, a to radimo kroz odlično korisničko iskustvo.

Lindström Group
Lindström Group