Kvalitet naših usluga doprinosi dugoročnoj saradnji sa klijentima

Lindstrom nudi rešenja za najam radnih odela i uniformi, staza i otirača, koja doprinose boljoj zaštiti na radu i boljem korporativnom imidžu klijenata. Naša usluga obuhvata najam radnih odela i uniformi, njihovo održavanje i pranje, popravke, isporuku, skladištenje i konačno odlaganje.

U cilju izgradnje dugoročnih odnosa sa klijentima, naš cilj je da ponudimo usluge koje olakšavaju svakodnevno poslovanje klijenata, koje su ujedno pouzdane i ekonomične i koje obuhvataju kontrolisanu i kvalitetnu uslugu. Mi ulažemo u razvoj naših zaposlenih. Naša vizija je da naši zaposleni budu poznati po neuporedivim uslugama i da budu sposobni da izgrade istinsko partnerstvo sa našim klijentima.

 

Asiakkaat

Slušamo naše klijente

Međusobno poverenje proističe iz obostranog razumevanja. Slušamo naše kupce kako bi razumeli individualne potrebe svakog klijenta.

 

Asiakkaat

Predviđamo potrebe klijenata

Cilj nam je da budemo pioniri u mapiranju potreba klijenata. Naše usluge razvijamo u skladu sa potrebama naših klijenata.

Unapređujemo naše poslovanje

Kontinuirano razvijamo naše usluge, stručnost naših kadrova i procesa kako bi svojim klijentima pružili najstručnije usluge.

Zašto da kupujete kada možete da iznajmite?

Otkrijte kako možete da uštedite

vreme i novac koristeći naše usluge

iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi.

 

Ovde preuzmite vaš mini vodič!

Mini vodič - pomoć u izboru odgovarajućih radnih odela

MeliorVita

Udobne uniforme za zdravstvene radnike U lepom, mirnom delu Zemuna nalazi se jedan od najluksuznijih domova za smeštaj starijih i...

Pročitajte više

Baby Food Factory

Lindstrom radna odela – odgovor na izazove prehrambene industrije Baby Food Factory – BFF je moderna fabrika dečje hrane opremljena...

Pročitajte više

Alepa

Radna odeća visokog kvaliteta odražava urbani duh Alepa je deo HOK- Elanto grupe i najveći je trgovinski lanac u gradskom...

Pročitajte više