Lindstrom radna odela – odgovor na izazove prehrambene industrije

Baby Food Factory – BFF je moderna fabrika dečje hrane opremljena najsavremenijom tehničko-tehnološkom opremom velikih proizvodnih kapaciteta. Započela je sa proizvodnjom 2018. godine kao najveća domaća greenfield investicija.

Jedan od najvažnijih zadataka BFF je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta. Proizvodnja dečje hrane je specifična zbog kategorije potrošača kojoj su proizvodi namenjeni. Zato se BFF sa velikom odgovornošću odnosi prema kontroli kvaliteta i očuvanju zdravstvene ispravnosti prehrambenih proizvoda.

Proizvodnja zadovoljava najsavremenije svetske standarde kao što su HACCP, ISO 9001:2015 i FSSC 22000. Pored ovih standarda, proizvodnja se odvija uz poštovanje GMP (good manufacture practice) i GHP (good hygiene practice). Posebna pažnja je usmerena ka odabiru ulaznih sirovina vrhunskog kvaliteta i sertifikovanih dobavljača.

BFF od samog početka koristi našu uslugu iznajmljivanja i održavanja radnih odela jer se savršeno uklapa u zahteve moderne proizvodnje hrane. Naša, sertifikovana (ISO 9001 i ISO 14001, SFS-EN 14065), usluga omogućava da zaposleni u BFF u svakom trenutku imaju na raspolaganju higijenska radna odela koja, osim što štite radnike, štite proizvode i proizvodni proces od kontaminacije. Potpuna posvećenost naših zaposlenih svakom segmentu poslovanja omogućava nam da sve potencijalne rizike uočimo na vreme i uvedemo preventivne mere koje bi ih eliminisale.

U BFF su prepoznali prednosti naše fleksibilne usluge. Čista, mikrobiološki bezbedna i dobro održavana radna odela koja su uvek dostupna za prave ljude, u pravo vreme i na pravom mestu. Nema potrebe za stalnim ponavljanjem narudžbina, odvojenim uslugama za pranje i dostavu, niti za skladištenjem radnih odela, što na kraju rezultuje visokom stepenu bezbednosti proizvodnje i radnika.

Sa BFF delimo zajedničke vrednosti koje vode naše poslovanje: kvalitet, sigurnost, profesionalizam i inovacije što vodi ka uzajamnom poverenju, razvoju poslovanja i dugoročnom partnerstvu na obostrano zadovoljstvo.