Restaurangtextilier som en tjänst

Alla textilier för inredning och dukning på restaurang

Textilierna på en restaurang spelar en viktig roll när det gäller att skapa rätt atmosfär och förhöja kundupplevelsen.
Tack vare vår flexibla uthyrningstjänst finns det alltid tillräckligt med restaurangtextilier men utan den kostnad som uppstår av att köpa in och förvara materialet. Med vårt breda sortiment bygger du enkelt just den stil och atmosfär som passar din restaurang. Du kan också välja ett helt eget mönster.

I vårt sortiment hittar du bland annat:

  • Bordsdukar
  • Servetter
  • Dukar
  • Smutsavvisande bordsdukar
  • Dukningstextilier
  • Kökstextilier
  • Torkdukar

Bordsdukar och designmattor kan vara av samma mönster och de kan också utformas helt efter en egen design. Om du vill kan du även skapa samma enhetliga design för WC-utrymmets dispensrar. I vårt sortiment hittar du även kläder för restaurangpersonal.

Få ett förslag!

Fördelar med att hyra restaurangtextilier hos oss

Klassiskt elegant, medelhavskänsla eller tuffare restaurangmiljö? Hög kvalitet och rent linne säkerställer önskad kundupplevelse. Det förstärker imagen och skapar en ren och trevlig atmosfär.

Vi underhåller och levererar textilier som gör det möjligt för restaurangpersonalen att få mer tid för kunderna . Vår service anpassar sig väl till säsongsvariationer i restaurangbranschen.

Som kund hos uthyrningstjänsten behöver inte restaurangen investera separat i inköp, underhåll eller förvaring av textilier. Du kan också spara in på tvättkostnaderna genom att införa de smutsavvisande bordsdukarna OptimaPro, som inte behöver tvättas alls lika ofta som traditionella dukar.

Vår uthyrningstjänst är även ett miljövänligt val. Vi utvecklar kontinuerligt vår tvätt- och transportprocess för att producera våra tjänster på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Servicecentralerna följer EU-standarden EN 14065, som säkerställer den erfordrade hygiennivån under hela serviceprocessen. På så vis säkerställs desinficering av varje textil i samband med tvätten och icke-önskade mikrober förhindras åtkomst till textilierna efter tvätt.

Vanligtvis tillämpas standard EN 14065 exempelvis för textilier inom sjukvården, men hos oss säkerställer vi rengöringshygienen på sjukhusnivå även för t.ex. hotelltextilier.

Alla våra verksamhetsenheter är dessutom ISO 9001 och ISO 14001-certifierade.

dukar

Fläckresistenta OptimaPro® dukar

 

Omfattande kollektion av bomullsprodukter

Omfattande kollektion av bomullsprodukter

 

Mönstrade hyrdukar

Kundanpassade mönster

Så här fungerar vår textilservice

 

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Vi börjar vår service med en behovsanalys för att bedöma leveransfrekvensen. Vi tar hand om textilinköpen och ser till att du har rätt mängd, hög kvalitet och ekologiskt hållbara textilier.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar alla textilier enligt överenskomna intervaller och säkerställer att du alltid har rätt mängd textilier för ditt behov.

Deliver icon

Leveranser

Vi levererar rena textilier till överenskommen plats och hämtar använda textilier för tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.

Recycle icon

Lagerhållning och kassering

Vår service är flexibel för säsongsvariationer, så vi kan lagerhålla textilier åt er. Vi tar hand om textilåtervinning och ekologiskt omhändertagande av kasserade textilier.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!