Textilservice för hotell och restaurang

Lindström erbjuder dig att hyra hotelltextilier hotell och restaurang via dotterbolaget Comforta.

Vår kollektion omfattar örngott, lakan, påslakan, frottéhanddukar, badmattor och lyxigt mjuka badrockar. Vår heltäckande service inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling, leveranser, ersättning, och slutligen återvinning.

Vi ser efter era gästers bekvämlighet och underlättar er vardag med pålitlig och flexibel textilservice för hotelltextilier. Våra kunder finns både inom de stora hotellkedjorna och mindre lokala hotell.

Få ett förslag!

Fördelar med vår service

Ni behöver inte investera i textilinköp eller lagerhållning. Genom att använda vår service sparar ni tid och resurser.

Vår flexibla service är anpassad till säsongsvariationerna. Ni kan känna er trygga med att alltid ha tillräckligt med textilier vid högsäsong. Vi ser till att ni har rätt mängd textilier efter ert behov.

Högsta kvalitet och väl omhändertagna textilier säkerställer att era gäster får en härlig upplevelse.

CSR är en del av vår verksamhetsfilosofi. Vi väljer ekologiskt hållbara material och försöker i alla avseenden minimera miljöpåverkan av tvätt- och textilservicen.

Hotellitekstiilit

Sängkläder

Vårt uppdrag är att leverera pålitlig och flexibel textilservice som garanterar att era hotell- och restauranggäster är nöjda. Vår kollektion hotelltextilier inkluderar ett omfattande utbud av högkvalitativa sängkläder. Du kan välja textilier från vår kollektion eller så planerar vi tillsammans med dig fram en unik lösning för dina behov.

Ravintolatekstiilit

Restaurangtextiler

Comfortas bordslinne förstärker karaktären på er restaurang och er image. Comforta erbjuder ett brett spektrum av material, från bomull till modern belagd väv. Ni kan välja mellan våra standardtextilier eller kundanpassade lösningar. Vår service är snabb och flexibel och kan modifieras och kompletteras i enlighet med era behov.

Pyyhkeet ja kylpytakit

Badrumstextilier

Badrumstextilier är också en viktig del av kundupplevelsen – vårt utbud av hotelltextilier inkluderar mjuka frottéhanddukar och lyxiga badrockar. Unika broderier på badrockarna ger en mer unik känsla. Vi har även badrockar till barnen som ger ett extra värde till er kunds upplevelse.

Så här fungerar det att hyra hotelltextilier hos oss

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Planeringsprocessen är en viktig utgångspunkt för en tillförlitlig och hög kvalitet på vår service. Vi tar reda på vilka textilier er verksamhet kräver och förfinar därefter processen och beräknar rätt frekvens och leveransmängder.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vår materialförsörjning tar hand om inköp av noga utvalda högkvalitativa och ekologiskt hållbara textilier för er räkning under hela avtalsperioden. Textilunderhåll har förfinats under årtionden av erfarenhet; Det är kostnadseffektivt och betonar starkt textilkvalitet och miljöaspekter.

Deliver icon

Leveranser

Våra servicerepresentanter levererar rena textilier med överenskomna intervaller och hämtar använda textilier till tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.

Recycle icon

Lagerhållning och kassering

Med vår kundservice får du en personlig kontaktperson som förser dig med den support ni behöver och utvecklar vår tjänst efter ert behov. Vår service är flexibel och kan anpassas efter säsongsvariationer. Vid lågsäsong lagerhåller vi alla extra textilier hos oss. Vi tar även hand om förbrukade textilier och ser till att de återvinns på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Ta kontakt för en offert idag!

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!