Alla nödvändiga textilier för hälso- och sjukvården

Vi betjänar organisationer inom hälso- och sjukvården som helhet inom såväl den privata som offentliga sektorn och tillhandahåller alla nödvändiga sängtextilier och patientkläder. Vår textilservice lämpar sig också väl för serviceboenden. Utöver textilier för vårdarbete tillhandahåller vi även arbetskläder för personalen, mattor, hygienprodukter samt textilier för inredning av arbetslokalerna.

Få ett förslag!

Terveydenhuollon tekstiilit Kokonaisvaltainen palvelu

Tack vare textiltjänsten förbinder ni inget kapital i inköp och förvaring av textilier. Ni sparar även tid och resurser.

Vi sköter om alla textilier med hänsyn till de höga hygienkraven inom hälso- och sjukvården. Korrekta textilier är en viktig del av vårdarbetet och säkerställer såväl säkerheten som trivseln. Vår tjänst underlättar er vardag, så att ni kan fokusera på det viktigaste – det värdefulla vårdarbetet.

Vår heltäckande tjänst inkluderar kartläggning av behov och planering, inköp av textilier, uthyrning, förvaring, underhåll, transport, förnyelse, återvinning och avveckling – du behöver inte bekymra dig om att hålla textilierna rena eller om de räcker till. Vår service anpassar sig efter dina behov och säsongsvariationerna. Vår pålitliga finländska textiltjänst sparar även tid och resurser.

Cirkulär ekonomi och klimatansvar är nyckelfrågor för oss. Vi har valt ut ekologiskt hållbara material och minimerar miljöpåverkan vid textilunderhåll och avveckling.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!