Utbytes- och hyrmattor – Beställ vår bekväma mattservice

Lindströms mattservice stödjer din företagsimage och håller golven rena. Mattuthyrningen är en bekväm och förmånlig tjänst, som minskar behovet av städning. Vår tjänst sparar dig såväl tid som håller ditt kontor i representativt skick.

Mattuthyrning – ett ansvarsfullt val

Lindströms mattservice fungerar nära kunden. Vi tar hänsyn till miljön såväl vid produkttillverkningen som i våra serviceprocesser. Oavsett om ditt företag är litet eller stort – vår flexibla mattservice passar alla!

Få ett förslag!

Fördelar med vår mattservice

Lindstrom Matot Hyodyt 1

Alltid rena mattor, som håller
dina lokaler i representativt skick

 

Lindstrom Matot Hyodyt 2

Prisvärd service, som minskar
såväl behovet av städning som städkostnaderna

Lindstrom Matot Hyodyt 3

Mattor som stödjer ditt företags image
och som ökar säkerheten i dina lokaler

Med hjälp av utbytesmattor håller du dina lokaler rena och representativa.

En rätt dimensionerad service för utbytesmattor minskar såväl städning som tidsåtgång. Rena lokaler ger en positiv bild av ditt företag.

I vårt standardsortiment av mattor finns såväl nylon- som bomullsmattor, mikrobomullsmattor samt ekonylonmattor av återvunnet material.

Mångsidiga designmattor är ett inredningselement – bara fantasin sätter gränser. Vi hjälper dig att skapa en unik lösning eller att välja en lämplig matta från vår färdiga kollektion.

I Lindströms mattkollektion finns alternativ i flera olika storlekar och mönster lämpliga för företagslokaler.

Lindströms Egen design-mattor baseras på företagets image. Du väljer själv mattornas färg, mönster eller kanske ett budskap. Resultatet blir en unik mattlösning som representerar företaget och som står sig väl mot såväl slitage som tidens tand.

Mattor utgör en viktig säkerhetsfaktor tack vare sitt effektiva sätt att stoppa smuts och fukt. Ergonomiska mattor ökar arbetshälsan vid stående arbete.

Att stoppa smuts och fukt börjar redan vid ingången med en entrématta, som stoppar den grova smutsen. Rätt mattor på rätt plats förhindrar halkolyckor.

Brandklassificering enligt EN 13501.

Våra ergonomiska mattor och Super Ergonomimattor passar för alla typer av stående arbete från svetsning till kontor och minskar belastningen hos personalen och främjar arbetshälsa.

Gummibaksidan främjar säkerheten och hindrar mattorna från att glida.

Så här fungerar vår service

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Vi hjälper dig att välja utbytesmattor efter lokaler och behov. Vi planerar samtidigt hur mattorna ska se ut så att de är kompatibla med resten av inredningen.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Industriell tvätt rengör mattorna effektivt och miljövänligt. Vi underhåller utbytesmattorna ändamålsenligt och noggrant för att möjliggöra deras långa livscykel.

Deliver icon

Leveranser och upphämtningar

Vår distribution fungerar effektivt och snabbt. Vår servicerepresentant säkerställer i samband med leveransen att hyrmattorna placeras korrekt.

Recycle icon

Lagring och slutlig kassering

Slitna utbytesmattor används så länge som möjligt exempelvis i industrilokaler. Mattor som inte längre kan användas, kasseras på ett miljövänligt sätt.

Ta kontakt för en offert idag!

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!