Industrihanddukar och absorberingsmattor avsedda för krävande proffsbruk

Miljövänliga Vipperi®-industrihanddukar avsedda för krävande proffsbruk, passar för industrier, bil- och serviceverkstäder, underhåll och metallindustrier.

Eftersom handdukarnas råvara är mjukt och absorberande, av 100 % bomull, är de bekväma att använda och binder också svår smuts, exempelvis olja, fett och lösningsmedel noggrant och effektivt.

Vårt sortiment av industrihanddukar inkluderar alltifrån långvariga Vipperi®-produkter till torktrasor för engångsbruk och absorberingsbommar.

I produktsortimentet för industrihanddukar ingår:

  • Vipperi®-industrihanddukar
  • absorberingsmattor
  • engångshanddukar av fiber
  • absorberingsmattor- och rullar för engångsbruk
  • absorberingsbommar
  • fatskydd
  • absorberingsark för oljebaserade vätskor
  • absorberingsark för kemikaliestänk
  • återvunna lakan
  • torktrasor

Absorberingsmattorna är tillverkade av återvunnet material och passar för absorbering av vätska inom industrin, bil- och serviceverkstäder samt andra platser som kräver underhåll.

Få ett förslag!

Fördelar

Tjänsten för industrihanddukar säljer och underhåller slitstarka avtorkningsprodukter för hantering av industriell smuts och farligt avfall. Vi hämtar era smutsiga Vipperi®-industrihanddukar och absorberingsmattor för tvätt och ersätter dem med motsvarande rena produkter. Handdukarna och absorberingsmattorna är alltid lättillgängliga i de distributions- och insamlingskärl som ingår i hyrtjänsten.

Industriell smuts består oftast av olja eller motsvarande smuts som klassificeras som problemavfall. Hantering och kassering av sådan smuts regleras i lagen. Lindströms oljeabsorberingsmattor uppfyller erfordrade standarder och passar för krävande användning. Vi ansvarar för hantering och kassering av problemavfall i enlighet med förordningarna.

Vid användning av återvinningsbara avtorkningsprodukter minskar avfallsmängden liksom kasseringskostnaderna. Att investera i avtorkningsdukar är vårt jobb, och rena avtorkningsprodukter finns alltid tillgängliga när en olycka sker.

Tack vare deras effektiva absorberingsförmåga och goda avtorkningsegenskaper behövs det inte många dukar eller absorberingsmattor för att de ska fungera.

 

Vid hanteringen och transporten av Vipperi-produkter och absorberingsmattor följer vi strikta säkerhets- och miljöanvisningar. Vårt servicesystem är certifierat enligt standarden ISO 9001:2000. Om du vill får du gärna en hanteringsrapport över det kasserade avfallet.

autokorjaamot konekorjaamot

 

Teollisuus konepajat kunnossapito

 

Graafinen teollisuus

 

eLindstrom

eLindström

eLindström är våra kunders egen webbtjänst, med den gör du enkelt tilläggsbeställningar, underhålls- eller serviceförfrågningar samt följer pågående processer.

eLindström är öppet 24/7 och du kan använda det med såväl surfplatta och mobil – var och när som helst!

Bekanta dig med eLindströms webbtjänst

Så här fungerar vår service

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Vi genomför tillsammans med dig en kartläggning över behov och designar ett sortiment med Vipperi®-industrihanddukar och absorberingsmattor. När tjänsten startar levererar vi säkra och högklassiga transport- och uppsamlingskärl till produkterna.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar och underhåller industrihanddukarna och absorberingsmattorna åt er. Vi ansvarar för att det avfall som lossnar vid tvätt, kasseras på ett miljövänligt sätt i enlighet med lagen.

Deliver icon

Leveranser

Vi levererar rena textilier till överenskommen plats och hämtar använda textilier för tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.

Recycle icon

Slutlig kassering

Vi ansvarar för att de produkter som tas ur bruk samt det avfall de ger upphov till, kasseras på ett hållbart sätt.

Ta kontakt för en offert idag

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!