Vår ekologiska och hygieniska service för hygienutrymmen förbättrar effektiviteten

Säg hej då till smutsiga toaletter, onödiga inspektionsbesök och för tidiga rullbyten. Vår servicelösning som baseras på smart teknologi ger dig nödvändiga verktyg och förbättrar effektiviteten så att din verksamhet löper smidigare. Meddelanden i realtid talar om för dig när papper eller handdukar behöver bytas – du sparar på så vis både tid och undviker onödigt arbete. Välskötta Hygien/sanitetsutrymmen är en viktig del av hanteringen av din företagsimage.

Få ett förslag!

Fördelar med vår hygienservice

Smart teknologi möjliggör rena toaletter utan ansträngning

En enkel lösning, som inkluderar allt som
du behöver för hygienutrymmen

Håller kunderna nöjda och förbättrar kundupplevelsen

Vår WC-service inkluderar allt ni behöver för era WC-utrymmen och hjälper er att hålla era utrymmen rena. Vad ingår i vår tjänst?

  • All utrustning för sanitetsutrymmen: I vårt sortiment hittar du handdukar, tvål- och WC-pappersdispensrar, luftrenare och övriga hygienprodukter.
  • Skapa din egen design: Du kan anpassa produkterna helt efter vilka färger eller mönster du önskar.
  • Automatisk lagerhantering och påfyllning:  Vi fyller på produkterna i ditt lager efter dina behov.
  • Smarta sensorer hjälper till att upprätthålla renligheten: Vår smarta WC-lösning mäter förbrukningen av toalettpapper och handdukar och skickar meddelanden i realtid till städpersonalen när materialet behöver bytas.

FlowAbility Washroom är en rapportering som förbättrar pålitligheten och transparensen i hanteringen av dina hygienutrymmen. Den molnbaserade tjänsten samlar information och levererar den till online-tjänsten eLindström, där alla uppgifter finns tillgängliga för dig i form av rapporter. Minimera behovet av hantering samt operativ övervakning och koncentrera resurserna korrekt i enlighet med informationen från rapporterna. Nu kan du basera ditt beslut på fakta istället för antaganden!

Förbättra kundupplevelsen med smart teknologi och design

Vi har utrustat våra dispensrar med smart teknologi för att säkerställa bästa möjliga upplevelse för era kunder.  Det har konstaterats att nöjda kunder ökar värdet på sina inköp med 33 % vid sitt nästa besök.*

Undersökningar visar att WC-utrymmenas renlighetsgrad påverkar valet av inköpsställe och 66 % av konsumenterna säger att de rekommenderar inköpsställe utifrån renligheten i sanitetsutrymmena*.

Våra dispensrar som helt kan anpassas efter dina önskemål, hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna, stärker din varumärkesimage och förbättrar kundupplevelsen. Vårt visuella verktyg Live Design hjälper dig att testa olika stilar i dina WC-utrymmen och därefter välja det bästa alternativet.

Visste du att bomullshanddukar är ett ekologiskt val? 

Undersökningar visar att bomullshanddukar är det mest ekologiska sättet att torka händerna:

Bomullshandduksrullar* jämfört med jungfrupapper

  • producerar upp till 95% mindre avfall
  • kräver upp till 48% mindre energi
  • den globala uppvärmningspotentialen (kg CO2-ekvivalenten) är upp till 29 % lägre.

Bomullshandduksrullar* jämfört med återvunnet papper

  • producerar upp till 95,4% mindre avfall
  • kräver upp till 40% mindre energi
  • den globala uppvärmningspotentialen (kg CO2-ekvivalenten) är upp till 43 % lägre.

*Wirtex-undersökning Ett miljövänligare förhållningssätt till handtorkning.

Bomullshanddukar avlägsnar mer bakterier från händerna än handtorkar.

På händer som torkats med bomullshanddukar, försvann 99,99 % av alla mikrober efter tvätt, vilket motsvarar den europeiska standarden för handtvätt (EN 1499). Metoden överträffar handtorkar och jämfört med engångshanddukar så slipper man nedskräpning och negativ miljöpåverkan. (Källa: Hjelt-Institutet 2013: Hygienisk handtorkning)

Vi har stor praktisk erfarenhet av handhygien på offentliga toaletter. Att gnugga händerna torra avlägsnar bakterier effektivare från händerna än exempelvis handtorkar. Principen i vår dispenser är att hålla isär den rena och den smutsiga rulldelen och förhindra kontamination och hålla WC-utrymmet rent.

Den 25 september 2020 instruerar DHL i sina uppdaterade anvisningar för hand- och hosthygien: ”Om du befinner dig utanför hemmet, torka händerna noggrant efter tvätt på en ren, torr handduk. Det kan vara antingen en pappershandduk för engångsbruk eller en s.k. rullhandduk, där den rena och smutsiga delen inte rör vid varandra.”

Med bomullshanddukar undviker du uppkomsten av pappersavfall och håller dina WC-utrymmen rena.

Tjänsten är lätt att börja använda och kräver inga stora startinvesteringar. Vår tjänst inkluderar allt som behövs för WC-utrymmen, från dispensrar till tvål och WC-papper.

Smarta WC-utrymmen eliminerar behovet för många dagliga arbetsrutiner, såsom uppföljning av påfyllningsgrad och andra onödiga kontroller. Dispensrarna mäter självständigt förbrukningen av handdukar och papper och skickar meddelanden i realtid till personalen, när materialet behöver bytas. Med den här smarta lösningen sparar du tid, minskar pappersavfall och håller alltid dina sanitetsutrymmen rena! Läs mer om vår smarta toalettservice.

Vår tjänst garanterar att det alltid finns tillräckligt med produkter tillgängliga. Easy-tjänsten inkluderar automatiserad lagerhantering och lagerpåfyllning i enlighet med dina behov.  Easy-tjänsten automatiserar inventeringar och minskar beställnings- och faktureringsrutiner.

Measure icon

Behovsanalys, design och inköp

Vi börjar vår service med en behovsanalys för att bedöma leveransfrekvensen. Vi tar hand om textilinköpen och ser till att du har rätt mängd, hög kvalitet och ekologiskt hållbara textilier.

Laundry icon

Tvätt och underhåll

Vi tvättar alla textilier enligt överenskomna intervaller och säkerställer att du alltid har rätt mängd textilier för ditt behov.

Deliver icon

Lagerhållning och kassering

Vår service är flexibel för säsongsvariationer, så vi kan lagerhålla textilier åt er. Vi tar hand om textilåtervinning och ekologiskt omhändertagande av kasserade textilier.

Recycle icon

Leveranser

Vi levererar rena textilier till överenskommen plats och hämtar använda textilier för tvätt. Vi säkerställer att du alltid har tillräckligt med rena textilier.

Ta kontakt för en offert idag!

Fyll i formuläret så kommer du ett steg närmare en renare och enklare vardag!