Briga za ljude je srce našeg novog brenda

U septembru smo u Lindstromu pokrenuli jedan vedriji brend koji je više orijentisan ka ljudima, a sve u skladu sa našim strateškim odlukama za 2020.godinu.

Juha Laurio Comment Picture

Uopšte uzev, kreiranje jednog novog privlačnog brenda predstavljao je globalni timski rad i bio je jedno fenomenalno iskustvo. Sa ponosom sada mogu da kažem da naše celokupno poslovanje predstavlja brigu za ljude.

Šta briga zapravo znači za nas? Jednostavno rečeno, znači da svaki dan uživamo u onome što radimo. Za brigu o našim klijentima klijentima angažujemo i znanje i srce, i na taj način se zbližavamo i donosimo osmeh i miran san, a oni se fokusiraju na ono što najbolje znaju. Reč je i o brizi za naše zaposlene, doprinosimo njihovom uspehu u karijeri i rastu unutar kompanije. Idemo u korak sa novinama koje nam pomažu da se dalje razvijamo i ostanemo u igri.

Za nas je uvek bilo važno da rastemo zajedno sa našim klijentima da angažujemo naša znanja i crpimo inspiraciju za nove, još luđe ideje i da ih zatim testiramo zajedno. Danas sa radošću mogu da kažem da se ova energija i strast za inovacijama odražava na naš brend još snažnije nego ranije. Mnogo nam znače ostvarivanje izuzetnih iskustva naših klijenata i podrška njihovom budućem uspehu.

Verujem da istinska posvećenost našim klijentima i tržištima na kojima poslujemo zahteva ne samo strast, već i kontinuirano sticanje znanja o lokalnim kulturama i ljudima. Suština je u prožimanju sa različitim kulturama poslovanja, čime se postiže pravi „glokalni“ trend. Mešanje globalnog i lokalnog znanja sa radošću učenja i osnaživanjem za donošenje odluka na lokalnom nivou. Smatram da je upravo to ono što nas izdvaja. Brinemo o našim klijentima!

Inspirisan novim brendom,

Juha Laurio

Predsednik i izvršni direktor
Lindstrom grupa