Radna odela i uniforme, otirači i staze namenjene zdravstvenoj zaštiti

Higijena radnog okruženja i radnih odela i uniformi je od posebnog značaja u oblasti nege i zdravstvene zaštite. Lindstrom nudi širok izbor radnih odela i uniformi dizajniranih za oblast zdravstvene zaštite koja obezbeđuje sigurnost, prepoznatljivost i jedinstveni izgled zaposlenih u ovoj branši. Vodimo računa o higijenskim i bezbednosnim zahtevima u svim fazama počevši od ulaznih vrata. Naša usluga najma otirača i staza je jednostavno i pristupačno rešenje koje pruža visok nivo čistoće i higijene.

Suunnittelu

Dizajn
Već u fazi dizajniranja radne odeće vodimo računa o higijeni. Odgovarajućim izborom modela i materijala, vodimo računa da radna odela i uniforme zadržavaju svoju funkcionalnost i tokom dugotrajnog rada kao i da je dugotrajna pri redovnom održavanju.

Huolto

Održavanje
Naši servisni centri posluju u skladu sa EU standardom EN – SFS – 14065 koji obezbeđuje potreban nivo higijene za tekstil u zdravstvu tokom celog procesa održavanja. Svi naši zaposleni se pridržavaju strogih pravila u vezi sa odevanjem, ličnom higijenom i zaštitom od infekcija.

Valvonta

Monitoring
In order to ensure efficient disinfection, our systems monitor the wash temperature, PH values and dosing of laundry chemicals. Regularly performed bacterial tests are also part of ensuring microbiological quality. We carry out hygiene tests on clothing to be sent out to our customers as random checks.

Naše usluge namenjene sektoru zdravstvene zaštite