Radna odela i uniforme, otirači i staze namenjene prehrambenoj industriji

Higijena radnog okruženja, radnih odela i odela je od posebnog značaja za kompanije u prehrambenoj industriji. Vodimo računa o higijenskim i bezbednosnim zahtevima u svim fazama našeg poslovanja. Nudimo širok izbor radne odeće i uniformi, otirača i staza kreirane prema potrebama prehrambene industrije. Uz pomoć naših usluga iznajmljivanja i održavanja radnih odela i uniformi, otirača i staza, obezbedićete čistoću i udobnost u radu za vaše zaposlene.

Vodimo računa o higijenskim zahtevima u prehrambenoj industriji u svim fazama

Suunnittelu

Dizajn
Počevši od faze dizajniranja radnih odela i uniformi vodimo računa o higijeni. Odgovarajućim izborom modela i materijala, vodimo računa da strana tela ne dolaze u kontakt sa hranom. Na primer, radna odela obično nemaju džepove iznad struka.

Huolto

Održavanje
Naši servisni centri posluju u skladu sa EU standardom EN – SFS – 14065 koji obezbeđuje potreban nivo higijene tokom celog procesa održavanja. Svi naši zaposleni se pridržavaju strogih pravila u vezi sa odevanjem, ličnom higijenom i zaštitom od infekcija.

Valvonta

Kontrola
Da bi se obezbedila efikasna dezinfekcija, naši sistemi nadziru temperaturu pranja, pH vrednosti i doziranje hemikalija za pranje radnih odela i uniformi. U sklopu obezbeđivanja mikrobiološkog kvaliteta, redovno se obavljaju bakteriološki testovi. Sprovodimo i higijensko testiranje radnih odela i uniformi koje su spremne za isporuku našim klijentima, kontrolom slučajnog uzorka.

Naše usluge namenjene prehrambenoj industriji