Radna odela i uniforme, otirači i staze namenjene profesionalcima na poslovima održavanja objekata

Za kompanije koje se bave održavanjem objekata, kvalitet rada, jednostavnost i brzina su garancija efikasnosti. Radna odela i uniforme kreirane za profesionalce iz ove oblasti bazirju se na praktičnosti, zaštiti i trajnosti pri različitim poslovima održavanja objekata. Lindstrom nudi širok izbor radnih odela i uniformi kreiranih za profesionalce u oblasti održavanja objekata koje zadovoljavaju zahtevne potrebe vezane za bezbednosti i zdravlja na radu. Naša usluga pomaže zaposlenima na poslovima održavanja objekata u kvalitetnom i sigurnom upravljanju održavanjem i u održavanju čistoće objekata i dvorišta.

Naša usluga najma i održavanja otirača i staza pomaže u efikasnom i ekonomičnom obavljanju posla, jer štedi vreme i resurse potrebne za održavanje.

Nudimo jednostavan i pristupačan paket usluga najma i održavanja koji olakšava svakodnevni rad vaših zaposlenih, kako bi se oni fokusirali na ono najvažnije – da obavljaju svoj posao!

Suunnittelu

Dizajn
Posvećeni smo razvoju praktičnosti i dobrom kroju naših radnih odela. Naša radna odela i uniforme dizajnirane su za zahtevnu profesionalnu upotrebu i ispunjavaju najstrože zahteve zaposlenih kako u smislu funkcionalnosti, tako i izgleda. Naša zaštitna odeća je sertifikovana i ispunjava sve propisane bezbednosne zahteve.

 

Huolto

Održavanje
Lindstrom održava, popravlja i zamenjuje radna odela i uniforme prema potrebi. Možete biti sigurni da kvalitet i karakteristike naših proizvoda ostaju na dogovorenom nivou čak i pri zahtevnoj upotrebi. Uz pomoć naših usluga, možete biti sigurni da će vaši zaposleni uvek na raspolaganju imati potrebnu radnu odeću.

Valvonta

Kontrola
Mi se u vaše ime staramo da je izbor radnih odela i uniformi za vašu kompaniju na odgovarajućem nivou i da su uvek lako dostupne. Naši servisni centri posluju u skladu sa sertifikatom ISO 14001 za zaštitu životne sredine.

Pogledajte video prezentaciju naših usluga namenjenih profesionalcima na poslovima održavanja objekata

https://youtu.be/lepm1hngKiE

Naše usluge namenje profesionalcima na poslovima održavanja objekata