Radna odela i uniforme, otirači i staze namenjene mašinskoj industriji

Lindstromova radna odela i uniforme doprinose zaštititi vaših zaposlenih u skladu sa zahtevima zaštite na radu. Dobićete svu potrebnu radnu odeću direktno na vašem radnom mestu. Nije potrebno da trošite kapital i ljudske resurse na kupovinu radnih odela i uniformi, njihovo održavanje i skladištenje. Lindstrom će sve ove poslove uraditi za vas i pobrinuti se da odstrani svu prljavštinu i opasne materije iz radnih odela i uniformi.

Naša ponuda otirača i ergonomskih radnih staza začajno doprinosi održavanju čistoće i znatno olakšava poslove koji podrazumevaju dugotrajno stajanje.

Suunnittelu

Dizajn
Posebnu pažnju posvećujemo praktičnosti i udobnosti naših radnih odela i uniformi. Naša radna odeća dizajnirana je za zahtevnu profesionalnu upotrebu i ispunjava najstrože zahteve zaposlenih kako u smislu funkcionalnosti, tako i izgleda. Naša zaštitna odeća je sertifikovana i ispunjava sve propisane bezbednosne zahteve.

 

Huolto

Održavanje
Lindstrom brine o održavanju odeće, popravci i zameni. Možete biti sigurni da će karakteristike naših proizvoda ostati na ugovorenom nivou čak i pri zahtevnom korišćenju. Uz pomoću naših usluga, obezbedićete uvek čista radna odela i uniforme za vaše zaposlene.

Valvonta

Kontrola
Mi se staramo u vaše ime da je izbor radne odeće za vašu kompaniju na odgovarajućem nivou i da su radna odela i uniforme uvek lako dostupne. Naši servisni centri posluju po sertifikatu ISO 14001 za zaštitu životne sredine.

Naše usluge namenjene mašinskoj industriji