Radna odela i uniforme, otirači i staze namenjene hotelijerstvu i ugostiteljstvu

Higijena radnog okruženja i radnih odela i uniformi, kao i atraktivnost i jedinstven izgled objekata su važni za kompanije u hotelijerstvu, za restorane i ugostiteljsku delatnost. U Lindstromu se staramo da se higijenski i bezbednosni zahtevi poštuju u svim fazama poslovanja i nudimo rešenja koja su podrška korporativnom identitetu. Naša radna odela i uniforme omogućuju primenu korporativnih boja i dezena vaše kompanije. Otirači i staze, pored svoje osnovne namene, takođe mogu biti prilagođeni vašem korporativnom identitetu.

Naša usluga najma i održavanja radnih odela i uniformi, otirača i staza, prilagođena svim godišnjim dobima, omogućava vam da efikasno raspolažete vašim vremenom, kapitalom i drugim resursursima.

Naša sveobuhvatna ponuda se sastoji od lanca usluga počevši od procene vaših potreba i nabavke tekstila, otirača i staza, pa sve do njihovog održavanja i skladištenja, od zamene do reciklaže i konačnog odlaganja.

Suunnittelu

Dizajn
Uz pomoć naših kolekcija radnih odela i uniformi, otirača i staza namenjenih uslužnim delatnostima, lako je moguće izgraditi jedinstven korporativni imidž. Vodimo računa o higijeni već u fazi dizajniranja radnih odela i uniformi. Prilikom kreiranja naših modela i izborom materijala, staramo se da radna odela i uniforme zadrže funkcionalnost i dugotrajnost, kao i da izdrže redovno održavanje.

Huolto

Održavanje
Naši servisni centri posluju u skladu sa EU standardom EN – SFS – 14065 koji obezbeđuje potreban nivo higijene tokom celog procesa održavanja. Svi naši zaposleni se pridržavaju strogih pravila u vezi sa odevanjem, ličnom higijenom i zaštitom od infekcija.

 

Valvonta

Kontrola
Naš sistem za nadzor vodi računa o temperaturi pranja, pH vrednosti i doziranju hemikalija pri pranju kako bi se obezbedila efikasna dezinfekcija. U sklopu obezbeđivanja mikrobiološkog kvaliteta, redovno se obavljaju bakteriološki testovi. Osim toga, sprovodimo i higijensko testiranje radnih odela i uniformi koje su spremne za isporuku našim klijentima kontrolom slučajnog uzorka.

Pogledajte video prezentaciju naših usluga za hotele i restorane

https://youtu.be/RayzCq4BgvU

Naše usluge namenjene HoReCa sektoru