Besplatni webinar: Kako pripremiti kompaniju za IFS sertifikat

08. 04. 2021. u 10 časova

Dvočasovni webinar je namenjen svim kompanijama koje planiraju uvođenje IFS sertifikata kao i kompanijama koje žele da usklade postojeće IFS sertifikate sa verzijom 7 koja stupa na snagu u julu ove godine. Na webinaru ćemo vas upoznati sa IFS standardima, osnovnim karakteristikama verzije 7 i sa rešenjima vezanim za radna odela i uniforme u procesu IFS sertifikacije.

International Featured Standards (IFS) je skup međunarodnih standarda za hranu, proizvode i usluge. Osnovan 2003. godine pod nazivom International Food Standard, danas predstavlja široko prihvaćene standarde u prehrambenom sektoru. IFS standardi potvrđuju da sertifikovane kompanije obavljaju proizvodnju ili pružaju usluge u skladu sa specifikacijama veleprodaje i maloprodaje, neprestano unapređujući proizvodni proces.

 

Predavači

 

Dipl.ing.prehrambene tehnologije Pavle Koprivanac
Osnivač i izvršni direktor kompanije Adria Kvaliteta

Preko 20 godina iskustva u  implementaciji i sertifikaciji integrisanih sistema upravljanja: ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, IFS FOOD, IFS Logistics, BEC, BRC packaging, ISO 27000, SA 8000, SMETA, TAPA, CSP, GLOBAL GAP itd. na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Obuka internih revizora za oblast ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, IFS Food, IFS Logistics, BRC, BRC Packaging, OHSAS 18001.

Ovlašćeni revizor u SGS Adriatica d.o.o. na području ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, FSSC 2200. Ovlašćeni revizor za ESMA.

Preko 2.000 sprovedenih revizija u svojstvu vodećeg revizora u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Albaniji, Mađarskoj, Slovačkoj i Estoniji.

 

 

Nenad Božović
direktor Lindstrom Srbija d.o.o.

Nenad je američki đak sa dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u sektoru prodaje (ITM, Procter and Gamble, SSL International, Nelt Co).

2014. godine je pokrenuo kompaniju Lindstrom Srbija d.o.o. kao start up i vodio je do danas uspešne, najbolje ocenjene Lindstrom Group kompanije od strane klijenata.

Lindstrom Srbija d.o.o. je pionir na području Srbije sa uslugom iznajmljivanja i održavanja radnih odela, uniformi, staza i otirača.

Uspešno je obavio preuzimanje dve lokalne kompanije i integrisao ih u Lindstrom Srbija d.o.o.

Implementirao je ISO 9001 i ISO 14001 standarde u Lindstrom Srbija d.o.o.

 

 

 

Dr.med.vet. Jože Kos
direktor strateškog marketinga i poslovnog razvoja za područje jugoistočne Evrope u kompaniji Lindström

Dr.med.vet. Jože Kos je direktor strateškog marketinga i poslovnog razvoja za područje jugoistočne Europe u finskoj tekstilnoj kompaniji Lindström. S više od 15 godina iskustva u implementaciji usluga kompanije Lindström kod različitih kupaca, specijaliziran je za traženje optimalnih rešenja s naglaskom na farmaceutsku i prehrambenu industriju na temelju dobrog poznavanja GMP-a, GDP-a, menadžmenta upravljanja proizvodom i evropskih standarda kontrole kvaliteta.

 

 

 

Prijavite se!

Iskoristite jedinstvenu priliku da se detaljno upoznate sa prednostima implementacije IFS standarda i rešenjima vezanim za radna odela i uniforme u procesu IFS sertifikacije!

Broj učesnika je neograničen, pozovite kolege da se prijave!

Za više informacija pozovite:

call 063 333 165

Imamo odgovor na sve zahteve koje postavlja industrija prehrane

Naša kolekcija radnih odela FoodIn Pro je specijalno dizajnirana za radnike koji učestvuju u procesu proizvodnje hrane u prehrambenoj industriji. Kolekcija je dizajnirana da ispuni industrijske kriterijume, od dizajna do održavanja i kontrole kvaliteta.

Poslujemo u skladu sa standardom SFS-EN 14065 Tekstil – Proces pranja tekstila u perionici – Sistem biokontaminacijske kontrole, što garantuje najviši nivo higijene tokom celog procesa servisiranja, od proizvodnje do transporta i isporuke. Naša radna odela za prehrambenu industriju imaju HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) sertifikat.

Uz našu uslugu, bićete sigurni da vaši zaposleni uvek imaju dovoljno čistih i bezbednih radnih odela kako za ličnu tako i zaštitu radnih procesa i okruženja.

Saznajte više

Ergonomske staze – udobnost bez klizanja i saplitanja

Ergonomske staze olakšavaju kretanje i dugotrajno stajanje. Smanjuju pritisak na leđa i zglobove i tako pomažu zaposlenima da zadrže prirodni stav pri stajanju.

Površinska struktura ergonomskih staza sprečava proklizavanje i zadržavanje prosute tečnosti, čineći radno mesto bezbednijim za hodanje i udobnijim za stojanje.

Staze su antistatične i sa antimikrobnom obradom koja blokira neprijatne mirise.

Saznajte više