Home / Priče naših klijenata / MeliorVita – udobne uniforme za zdravstvene radnike
22.05.2024

MeliorVita – udobne uniforme za zdravstvene radnike

U lepom, mirnom delu Zemuna nalazi se jedan od najluksuznijih domova za smeštaj starijih i odraslih lica u Srbiji, dom za stare MeliorVita. Dom je izgrađen i opremljen po najvišim evropskim standardima. Za svoje zaposlene izabrali su uniforme i radna odela iz naše CarePro kolekcije, kreirane tako da zadovolji potrebe različitih zdravstvenih specijalista.

Proizvodnja dečje hrane podrazumeva veliku odgovornost u kontroli kvaliteta

U lepom, mirnom delu Zemuna nalazi se jedan od najluksuznijih domova za smeštaj starijih i odraslih lica u Srbiji, Dom za stare MeliorVita. Dom je izgrađen i opremljen po najvišim evropskim standardima. Sve prostorije su udobne i luksuzno opremljene a stanari se ovde osećaju kao kod svoje kuće.

Dom MeliorVita u Zemunu je nastao na temeljima višegodišnjeg iskustva i dobre prakse stečene u Domu MeliorVita u Jakovu. I jedna i druga ustanova pored visokog standarda smeštaja nude visok kvalitet usluga: socijalnu rehabilitaciju, radno okupacionu terapiju, kulturno-zabavne aktivnosti, održavanje lične higijene, fizikalnu terapiju, lečenje i medicinsku negu.

Zdravstvenu negu pružaju lekari, glavne medicinske sestre, medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti i negovateljice. U kompaniji smatraju da je ključ uspeha stručno osoblje koje svojom profesionalnom brigom pruža sigurnost i dostojanstvo svakom korisniku.

Za svoje zaposlene MeliorVita je izabrala uniforme i radna odela iz naše CarePro kolekcije kreirane da zadovolji potrebe različitih zdravstvenih specijalista. Dizajn je zasnovan na povratnim informacijama dobijenim od zdravstvenih profesionalca koji svakodnevno nose ove uniforme. Izbor materijala i kroj omogućavaju slobodu pokreta u bilo kojoj situaciji sa kojom se osoblje susreće u radu sa starim osobama. Posebnu pažnju smo posvetili udobnosti imajući u vidu osoblje koji rade duge smene.

MeliorVita je za svoje zaposlene izabrala uniforme i radna odela iz naše CarePro kolekcije, kreirane da zadovolji potrebe različitih zdravstvenih specijalista.
MeliorVita je za svoje zaposlene izabrala uniforme i radna odela iz naše CarePro kolekcije, kreirane da zadovolji potrebe različitih zdravstvenih specijalista.

Čiste i lepe uniforme, skladnih boja, pozitivno utiču i na same korisnike doma. Radna odela izrađena u istom stilu pomažu pacijentima da lakše raspoznaju osoblje i afirmativno utiču na profesionalni identitet.

Naša zdravstvena radna odela se uvek peru, održavaju i dostavljaju tako da zadovolje zahteve mikrobiološke čistoće, čuvajući pacijente i zaposlene od patogena i kontaminacije. Proces pranja je usklađen sa SFS-EN 14065 standardom što znači da je organizovan tako da se maksimalno štedi voda i električna energija. Otpadna voda se prečišćava i ponovo vraća u proces pranja što doprinosi očuvanju životne sredine.

Lindström Group
Lindström Group